

Ce s-a gasit pe masa:
- Cheesecake cu Gorgonzola
- Platou cu fructe - struguri, pepene galben, kiwi, mere, physalis
- Legume grilate - (vinete, ciuperci, dovlecei) în emulsie de ulei de masline, usturoi si ierburi (busuioc si oregano)
- Frigarui din antricot de vita, maturat ( carnea lasata peste noapte cu ceva ulei de masline, rozmarin, piper negru si usturoi)
- Frigarui de pui (carnea lasata peste noapte într-o marinada de iaurt, mustar, ulei de masline, oregano, usturoi, piper alb, sare marina)
- Cîrnaciori proaspeti, prajiti
- Sos rece picant din creme fraîche, iaurt, mustar, piper alb, sare si ierburi de provence
- Salata de orez cu porumb, ardei tricolor, morcov (aburit) si ceapa verde
- Salata de rosii cherry cu ceapa verde
- Jumatati de cartofi "întregi"
copti cu unt, sare, piper alb si un praf de usturoi, individual în folie
- Tiramisu "Three C" (Caramel, Cafea & Cicolata)
Cîteva poze.
Asta este Cheescake-ul dupa reteta lui Any.
Eu l-am facut în doua forme patrate. Am renunatat la gelatina si am folosit smîntîna groasa pentru stabilitate.
Au stat peste noapte în frigi, iar la testul de a doua zi a fost ok. Crema nu este asa nivelata ca una cu gelatina,
dar totusi a fost stabila, s-a putut felia fara robleme.


Am avut si platou cu fructe si diferite brînzeturi pregatite... pentru ca astea le am mereu în casa.

Partea carnoasa. Frigarui de pui, picante si frigarui din antricot de vita maturata super suculente si aromate.
Plus cîrnaciori proaspeti.


Fiecare si-a "instalat" farfuria cu ce garnituri si carnuri a dorit.
Aici frigaruie de pui, cîrnacior, salata de rosii cu ceapa verde, legume grilate, cartof copt, sos rece.

Frigaruie de vita, salata de rosii, legume grilate, salata de orez.

Dulcegaria a fost un tiramisu de caramel si ciocolata.
Caramelul l-am facut dupa reteta mea de Crema Toffee. Se urmeaza pasii retetei pîna caramelul ajunge la 120°C.
Dupa ce s-a racorit am amestecat cu mascarpone. Piscoturile au fost înmuiate în cafea cu amaretto.
Deasupra am ras ciocolata amaruie 70% cacao.




Bauturi, au fost de toate felurile, doar ca nu prea sîntem noi mai amatori.
Eu am baut vin rosu, un Montepulciano d'Abruzzo.
În rest s-au consumat doar ceaiuri cu suc de fructe, apa, cafelute...
Cin-Cin! Si iaca asa am împlinit si eu 27 de ani





(Cre'ca tre' sa trec pe la moftanescu. De ce? Nu, n-am probleme cu matematica

