aura, la 07 March 2013 - 10:02 PM, a spus:
Mimosa, multi ani in dragoste si intelegere si de acum inainte.
Masa arata foarte frumos aranjata si apetisanta. Ma tenteaza pieptul de curcan umplut cu gutui, poti sa pui si reteta te rog?
Masa arata foarte frumos aranjata si apetisanta. Ma tenteaza pieptul de curcan umplut cu gutui, poti sa pui si reteta te rog?
imi pare tare rau ca nu am poze
reteta este simpla
pieptul de curcan trebuie taiat ca pentru snitele si batut un pic cu ciocanul
se condimenteaza cu sare, piper, si putin mustar
se pune 1 felie sau doua de gutuie, se ruleaza, si se prinde cu scobitori unde ste nevoie
se prajesc in unt rulourile pe toate partile , sa se rumeneasca putin, dupa care se pun la cuptor, intr-o tava acoperita cu folie, in jur de 30 min
cam atat, despre preparare, cat despre gust.....
toata lumea le-a apreciat