Si nu am terminat acu' vin cu variantele'' soc'' :icon_twisted,va rog sa apucati :oale ,sucitoare,mixere,melesteie si sa va pregatiti sa aruncati dupa mine...
Deci jur ca m-a pus ficior'miu cel mare sa-i fac pizza Hawaii cu ananas:am luat un compot de ananas light,zeama am folosit-o la preparat sosul de rosii...cubuletele le-am pus pe blat+boabe de porumb+ardei gras+sunca de pui+branza,va jur ca desi a fost una din cele mai ciudate pizza pe care le-am facut era buna,bineanteles ca nu m-am dat batuta, si lui i-am zis ca-i cea mai naspa,dar el vede pe la tv.,americanisme deastea,aude pe la prieteni,mananca prin pizzerii de 2 lei..
Alta pizza din ciclul: cea mai ciudata a fost cea ''Tedesca''adica nemteasca,cu crenvusti,si sos de rosii in care am pus si mustar,si branza...buna si aia..
Pizza floare,aici nu mai pot da vina pe nimeni ca a fost ideea mea 100/100,am vrut sa fie un aperitiv pentru o masa festiva unde fiecare sa-si rupa petale,mie mi-a placut...
Pizza cu aluat de foietaj,inventia mamei care e mereu pe fuga si in lipsa de timp...,e bunuta cu foitele alea...
Si ca si desert Pizza cu nutella,nu nu am innebunit probabil ca ati vazut-o deja..
Si daca nici astea nu v-au socat,eu nu mai stiu....
Acu' dati frateee..ca merit
:boohoo
:
Eu am stat cuminte...:''la cotitura''!!!am vazut ca sunteti indulgente cu mine,asa ca mi-am luattt-o in cap frattee!!!..si daca:'' am mai sarit calu''..cum zice o matusa batrana de-a mea ,mii de scuze
Da' uneori prea multa seriozitate strica,iar un pic de caterinca(cu tot bunul simt din dotare)cred ca face bine..