Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Gogosele din flori de dovleac
Legume umplute
Ardei umpluti,mai altfel
Piept de pui afumat
Turta dulce din piscoturi
Prajitura cu gutui si branza
Rulouri din piept de pui
Piept de rata cu ciuperci
Cosulete umplute
Prajitura Lia
Rulada de ciuperci
Quinoa cu legume
Painici cu busuioc
Saltimbocca alla romana