Salata Provencal

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Europa » Salata Provencal

Salata Provencal

Ingrediente:

1 salata medie rosie ,1 radicchio ,1 legatura patrunjel ,2 maini de spanac ,30 gr crutoane cu aroma de usturoi ,2 oua fierte ,6 lingurite otet de mere ,1 lingurita mustar ,½ lingurita sare ,piper ,75 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Se desfac frunzele de radicchio si salata, se spala si se scurg bine, apoi se rup in bucati mici, in vasul de salata, impreuna cu restul ingredientelor tocate.

Adauga comentariu la reteta - Salata Provencal


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Chutney de prune si ardei
Branza cu verdeturi
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Friptura de vitel in ulei
Salata
Bruschette cu dovlecei
Batoane de cereale
Friptura de curcan cu mere
Maultaschen cu sos de rosii
Chocolate cheesecake
Spaghetti Carbonara
Pachetele cu porumb si branza
Chiftelute de carne
Baton de vanilie