Salata Provencal

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Europa » Salata Provencal

Salata Provencal

Ingrediente:

1 salata medie rosie ,1 radicchio ,1 legatura patrunjel ,2 maini de spanac ,30 gr crutoane cu aroma de usturoi ,2 oua fierte ,6 lingurite otet de mere ,1 lingurita mustar ,½ lingurita sare ,piper ,75 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Se desfac frunzele de radicchio si salata, se spala si se scurg bine, apoi se rup in bucati mici, in vasul de salata, impreuna cu restul ingredientelor tocate.

Adauga comentariu la reteta - Salata Provencal


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Chec cu ficat
Bors de iarna cu afumatura
Aperitiv in foi de napolitana
Ciocanele de pui cu varza
Dovlecei crocanti la cuptor
Banana Daiquiri
Placinta  cu pui, spanac si branza
Tort de ciuperci
Rulada de pui intreg
Crenvursti in aluat
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Cheesecake cu rosii si busuioc
Vinete umplute