Jambalaya

Jambalaya

Ingrediente:

2 linguri ulei de masline ,1 ceapa mare rosie, tocata ,1-2 catei usturoi, zdrobiti ,2 pachete cu felii de bacon, tocate ,300 gr orez cu bob lung ,1 ardei gras, tocat ,150 gr sunca, tocata ,425 gr rosii de la conserva, tocate ,425 gr bulion de rosii ,1 lingurita Worcestershire ,1 picatura Tabasco ,½ lingurita cimbru uscat ,30 gr patrunjel tocat ,250 gr creveti mici, prefierti ,4 fire ceapa vere, tocate, pentru ornare
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se incinge uleiul, se caleste ceapa, usturoiul si baconul. Se pune orezul si se mai caleste si el 2 min. Apoi se pune ardeiul, sunca, rosiile, bulionul, sosurile si cimbrul. Se acopera si se fierbe pe foc foarte mic 40 min. Se pun patrunjelul si crevetii, condimentele, si se serveste garnisit cu ceapa verde.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Jambalaya


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Bors de iarna cu afumatura
Tort din albusuri
Rulada cu cascaval
Muschiulet de porc cu susan
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Chec de carne
Piept de pui simplissime
Supa de dovleac cu gorgonzola
Placinta  cu pui, spanac si branza
Spirale cu Nutella
Salata de Boeuf
Pachetele cu porumb si branza
Aluat cu branza
Crostoni cu miel
Ardei umpluti,mai altfel