Agliata Verde

Reteta culinara » Retete aperitive » Agliata Verde

Agliata Verde

Ingrediente:

  • 250 g ricotta
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • 80 ml ulei de masline
  • Agliata_verde_5


Se piseaza usturoiul cu sarea,pina se formeaza o pasta.Se toarna cite putin ulei si se adauga citeva frunze de patrunjel si se piseaza.Se continua asta pina se termina uleiul si patrunjelul.Se adauga ricotta si se amesteca bine.Se da la rece pentru citeva ore,apoi se serveste pe piine.

Recipe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Agliata Verde


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de mistret
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Somon salbatic cu crusta de brinza
Salata de ton cu ardei gras
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Pasca cu ciocolata
Gratin de broccoli si conopida
Salam de caracatita
Schichttorte  Baumkuchen
Sparanghel verde cu bacon
Vegeta de casa
Parmigiana di melanzane
Chutney de prune si ardei
Prajitura cu tofu si ciocolata
Painea tigru