Agliata Verde

Reteta culinara » Retete aperitive » Agliata Verde

Agliata Verde

Ingrediente:

  • 250 g ricotta
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • 80 ml ulei de masline
  • Agliata_verde_5


Se piseaza usturoiul cu sarea,pina se formeaza o pasta.Se toarna cite putin ulei si se adauga citeva frunze de patrunjel si se piseaza.Se continua asta pina se termina uleiul si patrunjelul.Se adauga ricotta si se amesteca bine.Se da la rece pentru citeva ore,apoi se serveste pe piine.

Recipe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Agliata Verde


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Saltimbocca alla romana
Cozonac
Chec cu ficat
Um Ali - budinca egipteana din paine
Chec de carne
Friptura de curcan cu mere
Bruschette cu dovlecei
Gratin de broccoli si conopida
Marmelada de zmeura
Covrigi
Supa de dovleac cu gorgonzola
Paine  pe vatra
Biscuiti cu Nutella
Salata de Boeuf
Pateu din ficat de porc