Agliata Verde

Reteta culinara » Retete aperitive » Agliata Verde

Agliata Verde

Ingrediente:

  • 250 g ricotta
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • 80 ml ulei de masline
  • Agliata_verde_5


Se piseaza usturoiul cu sarea,pina se formeaza o pasta.Se toarna cite putin ulei si se adauga citeva frunze de patrunjel si se piseaza.Se continua asta pina se termina uleiul si patrunjelul.Se adauga ricotta si se amesteca bine.Se da la rece pentru citeva ore,apoi se serveste pe piine.

Recipe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Agliata Verde


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salsa cruda
Cartofi in crusta de mustar
Crema de zahar ars
Pogacele cu jumeri
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Supa-crema de broccoli
Muschiulet de porc cu susan
Chec negru
Chec aperitiv,stelute si braduti
Chiftelute cu porumb
Cotlete de vinete
Tocanita de naut la cuptor
Marmelada de zmeura
Rulada de ciuperci
Paine rapida fara drojdie