Agliata Verde

Reteta culinara » Retete aperitive » Agliata Verde

Agliata Verde

Ingrediente:

  • 250 g ricotta
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • 80 ml ulei de masline
  • Agliata_verde_5


Se piseaza usturoiul cu sarea,pina se formeaza o pasta.Se toarna cite putin ulei si se adauga citeva frunze de patrunjel si se piseaza.Se continua asta pina se termina uleiul si patrunjelul.Se adauga ricotta si se amesteca bine.Se da la rece pentru citeva ore,apoi se serveste pe piine.

Recipe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Agliata Verde


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta de ciocolata
Bulete din ciupercute
Parjoale de vara
Tort de ciocolata
Paine pictata
Musaca
Salsa cruda
Crenvursti in aluat
Pulpe de rata cu bere si stafide
Tocanita de naut la cuptor
Rulada de vita cu sunca
Palet de dames
Tortelete cu crema Toffee
Supa Imperiala
Antricot cu sos de piper verde