Agliata Verde

Reteta culinara » Retete aperitive » Agliata Verde

Agliata Verde

Ingrediente:

  • 250 g ricotta
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • 80 ml ulei de masline
  • Agliata_verde_5


Se piseaza usturoiul cu sarea,pina se formeaza o pasta.Se toarna cite putin ulei si se adauga citeva frunze de patrunjel si se piseaza.Se continua asta pina se termina uleiul si patrunjelul.Se adauga ricotta si se amesteca bine.Se da la rece pentru citeva ore,apoi se serveste pe piine.

Recipe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Agliata Verde


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Drob de pui
Confit de canard
Cotlete de vinete
Prajitura cu gutui si branza
Pateu din ficatei de pui
Drob de miel
Paine  pe vatra
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Ciorba de salata
Crutoane aromate
Tort de ciuperci
Parmigiana di zucchine
Ardei copti pane
Friptura de curcan cu mere
Tarta rustica cu piersici