Agliata Verde

Reteta culinara » Retete aperitive » Agliata Verde

Agliata Verde

Ingrediente:

  • 250 g ricotta
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • 80 ml ulei de masline
  • Agliata_verde_5


Se piseaza usturoiul cu sarea,pina se formeaza o pasta.Se toarna cite putin ulei si se adauga citeva frunze de patrunjel si se piseaza.Se continua asta pina se termina uleiul si patrunjelul.Se adauga ricotta si se amesteca bine.Se da la rece pentru citeva ore,apoi se serveste pe piine.

Recipe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Agliata Verde


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de pui
Risotto cu broccoli si kaiser
Supa de gulii
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Maultaschen cu sos de rosii
Spaghetti Carbonara
Salata de vara cu mozzarella
Placinta  cu pui, spanac si branza
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Supa crema de ciuperci
Covrigi
Marmelada de zmeura
Rulada cu cascaval
Caracatita in ulei