Agliata Verde

Reteta culinara » Retete aperitive » Agliata Verde

Agliata Verde

Ingrediente:

  • 250 g ricotta
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • 80 ml ulei de masline
  • Agliata_verde_5


Se piseaza usturoiul cu sarea,pina se formeaza o pasta.Se toarna cite putin ulei si se adauga citeva frunze de patrunjel si se piseaza.Se continua asta pina se termina uleiul si patrunjelul.Se adauga ricotta si se amesteca bine.Se da la rece pentru citeva ore,apoi se serveste pe piine.

Recipe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Agliata Verde


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada cu cascaval
Ciocolata
Muschiulet de porc cu susan
Um Ali - budinca egipteana din paine
Tropical salad with coconut shrimps
Aripioare prajite in crusta
Spinach and Feta Quesadilla
Pateu din ficat de porc
Prajitura  cu mac
Chutney de prune
Painici cu busuioc
Baclavale traditionale
Medalion de vinete
Roastbeef a la Jamie
Agliata Verde