Agliata Verde

Reteta culinara » Retete aperitive » Agliata Verde

Agliata Verde

Ingrediente:

  • 250 g ricotta
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • 80 ml ulei de masline
  • Agliata_verde_5


Se piseaza usturoiul cu sarea,pina se formeaza o pasta.Se toarna cite putin ulei si se adauga citeva frunze de patrunjel si se piseaza.Se continua asta pina se termina uleiul si patrunjelul.Se adauga ricotta si se amesteca bine.Se da la rece pentru citeva ore,apoi se serveste pe piine.

Recipe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Agliata Verde


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de rubarba
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Crema Toffee
Muffins cu spanac
Cartofi cu conopida si branza
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Supa Imperiala
Savarine
Tort din alune de copac
Confit de canard
Ardei umpluti II
Bors de iarna cu afumatura
Lasagne cu spanac si branza chevre
Salata Manager
Tort din albusuri