Agliata Verde

Reteta culinara » Retete aperitive » Agliata Verde

Agliata Verde

Ingrediente:

  • 250 g ricotta
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • 80 ml ulei de masline
  • Agliata_verde_5


Se piseaza usturoiul cu sarea,pina se formeaza o pasta.Se toarna cite putin ulei si se adauga citeva frunze de patrunjel si se piseaza.Se continua asta pina se termina uleiul si patrunjelul.Se adauga ricotta si se amesteca bine.Se da la rece pentru citeva ore,apoi se serveste pe piine.

Recipe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Agliata Verde


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spirale cu Nutella
Ciocolata
Crema de zahar ars
Drob de pui
Supa cu turnatei
Rosii umplute cu orez
Sparanghel verde cu bacon
Palet de dames
Beef Bourguignon - Julia Child
Bors de iarna cu afumatura
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Salata de telina,citrice si rodie
Parjoale de vara
Paine cu seminte
Spaghetti Carbonara