Agliata Verde

Reteta culinara » Retete aperitive » Agliata Verde

Agliata Verde

Ingrediente:

  • 250 g ricotta
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • 80 ml ulei de masline
  • Agliata_verde_5


Se piseaza usturoiul cu sarea,pina se formeaza o pasta.Se toarna cite putin ulei si se adauga citeva frunze de patrunjel si se piseaza.Se continua asta pina se termina uleiul si patrunjelul.Se adauga ricotta si se amesteca bine.Se da la rece pentru citeva ore,apoi se serveste pe piine.

Recipe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Agliata Verde


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac
Supa gulas
Piept de pui simplissime
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Prajitura cu mere si brinza
Tarta rustica cu piersici
Friptura de mistret
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Aperitiv in foi de napolitana
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Supa Imperiala
Ciorba de praz cu zeama de varza
Beef Bourguignon - Julia Child
Ciorbita de pui si fasolica verde