Agliata Verde

Reteta culinara » Retete aperitive » Agliata Verde

Agliata Verde

Ingrediente:

  • 250 g ricotta
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • 80 ml ulei de masline
  • Agliata_verde_5


Se piseaza usturoiul cu sarea,pina se formeaza o pasta.Se toarna cite putin ulei si se adauga citeva frunze de patrunjel si se piseaza.Se continua asta pina se termina uleiul si patrunjelul.Se adauga ricotta si se amesteca bine.Se da la rece pentru citeva ore,apoi se serveste pe piine.

Recipe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Agliata Verde


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulete din ciupercute
Bruschette cu dovlecei
Cartofi cu conopida si branza
Pogacele cu jumeri
Supa de pui - rapida
Prajitura cu gutui si branza
Crema de zahar ars
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Paine  pe vatra
Prajitura cu tofu si ciocolata
Paine pictata
Pateuri rapide
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Um Ali - budinca egipteana din paine
Tort de ciuperci