
Ingrediente:
- 2 foi de napolitane,
- 300 gr de ciuperci,
- 300 gr carne tocata,
- 5 oua,
- 1 legatura patrunjel,
- 1 ceapa,
- 1/2 morcov,
- sare,
- piper,
- ulei.
Preparare: am curatat ceapa si ciupercile, am taiat ceapa si ciupercile marunt, am calit morcovul dat pe razatoare si ceapa:

Dupa ce s-a inmuiat am adaugat ciupercile si carnea tocata si le-am calit impreuna , pana cand carnea s-a albit si s-a patruns:

Cand s-au calit toate le-am dat deoparte sa se raceasca putin apoi am adaugat cele 3 oua, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.

Am impartit compozitia in doua parti, apoi am intins o parte pe o foaie de napolitana:

Si apoi cealalta jumatate pe foaia ramasa. Am lasat sa se inmoaie asa 10 minute, apoi le-am rulat si le-am dat la frigider.

Dupa o jumatate de ora le-am taiat felii de un deget grosime:

Am trecut fiecare felie prin faina:

Apoi prin ouale batute:

Si apoi prin pesmet:

Le-am prajit pe toate in ulei incins:

Ca salata si ornament am folosit
- rosie
- castravete
- ridichi
- salata verde
- si putin morcov

Si o poza cu sectiune:

Si mai de aproape:

| < Anterior | Urmator > |
|---|















