Chec cu ficat

Reteta culinara » Retete aperitive » Chec cu ficat

Chec cu ficat

Chec_cu_ficat_6

Reteta o am dintr-un numar mai vechi al revistei Practic. E bun si cald si rece. Eu am facut din ficat de vitel, dar merge cu orice fel de ficat.

Am avut doua felii mari de ficat, cam 300 de grame, l-am prajit usor intr-o tigaie antiaderenta cu o lingura de ulei. Daca vreti, il prajiti si la gratar. L-am lasat la racit, l-am taiat cubulete. Patru cartofi potriviti de mari i-am fiert, racit si taiat cubulete.

Chec_cu_ficat_1

Le-am amestecat si le-am asezat intr-o forma de chec. Deasupra am turnat 4 oua batute, dupa care am presat usor cu furculita.

Chec_cu_ficat_2

Am presarat deasupra cascaval (eu, parmigiano) si am dat la cuptor 170 grade 15 - 20 minute.

Chec_cu_ficat_3

Chec_cu_ficat_4

Chec_cu_ficat_5

Chec_cu_ficat_6

Un mod nou de a gati ficatul sperand (in zadar), sa-l manance si Manu. Deci am presarat din belsug piper alb la sfarsit si l-am mancat doar noi.

Adauga comentariu la reteta - Chec cu ficat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tamagoyaki
Supa-crema de broccoli
Legume umplute
Cupola ninsa cu ciocolata
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Frigarui de pui
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Dulceata de portocale cu ciocolata
Muffins cu spanac
Chec de carne
Spaghetti cu zucchini si rosii
Spinach and Feta Quesadilla
Chutney de prune
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Tort cu cafea si gem de zmeura