Chec de carne

Reteta culinara » Retete aperitive » Chec de carne

Chec de carne

Chec_de_carne_1

Este un bun inlocuitor de mezel, fara aditivi si cu un gust pe masura. Se face foarte usor, are doar timp de coacere mai indelungat. Iata-l:

Ingrediente:

  • 800 gr carne de porc mai grasa
  • 2 oua
  • 4 catei de usturoi
  • 2 lingurite de sare
  • 2 lingurite de piper (puteti pune mai putin daca nu vreti picant)
  • 2 lingurite de boia dulce de ardei
  • 2 lingurite de cimbru uscat
  • 2 linguri de parmezan ras.

Procedeu:
0. Preincalziti cuptorul la 200 de grade
1. Se toaca bine ingredientele impreuna, se formeaza un rulou pe o suprafata data cu ulei

Chec_de_carne_2

2. Intr-o tigaie antiaderenta, prajiti ruloul de carne pe toate partile, astfel incat sa se rumeneasca, intorcandu-l cu grija sa nu se desfaca.

Chec_de_carne_3

Chec_de_carne_4

Chec_de_carne_5

3. Puneti ruloul intr-o tava antiaderenta de chec, pe care o asezati in alta tava, umpluta cu apa, astfel incat apa sa ajunga la 2/3 din inaltimea tavii cu compozitia. Acoperiti tava cu compozitia cu folie de aluminiu si dati la cuptor.

Chec_de_carne_6

4. Lasati la cuptor timp de 1h 30' .

Chec_de_carne_7

5. Se poate consuma fie calda, cu garnitura, fie rece in sandwich, in loc de mezel (si nu veti regreta).

Chec_de_carne_8

Adauga comentariu la reteta - Chec de carne


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste cu ciuperci si rosii
Varza rosie cu mar
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Prosciutto di Parma e melone
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Tort Krantz
Prajitura cu visine si ciocolata
Bulion de rosii
Oua umplute
Chiftelute din orez
Salata Manager
Pachetele cu porumb si branza
Rulada de pui intreg
Pui cu legume de primavara
Salata de cartofi cu ton