Ciuperci umplute cu legume

Reteta culinara » Retete aperitive » Ciuperci umplute cu legume

Ciuperci umplute cu legume

Picture_1

Sunt foarte bune, dar, din pacate, nu gasesc intotdeauna ciuperci mari. Am curatat bine ciupercile, coditele le-am tocat. Am mai folosit: ceapa rosie, cascaval, ardei rosu, telina (puteti folosi orice alta albitura) si verdeturi (marar si patrunjel) - toate le-am tocat marunt. Am spart si-un ou (crud):

Picture_2

Le-am amestecat, am pus sare si piper:

Picture_3

Palariile le-am pus la cuptor 15 minute, cu putin unt:

Picture_4

Dupa ce s-a topit untul, am adaugat compozitia:

Picture_5

Am pus cateva feliute de rosii deasupra:

Picture_6

Nu conteaza daca unele felii sunt mai mici si altele mai mari, se pot pune si mai multe pe-o ciuperca:

Picture_7

Si dupa 30 de minute, la 180 de grade:

Picture_8

Pofta buna!

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci umplute cu legume


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa Imperiala
Friptura de curcan cu mere
Tamagoyaki
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Musaca
Rulada cu cascaval
Pasca cu ciocolata
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Cartofi cu conopida si branza
Tropical salad with coconut shrimps
Stifatho
Varza rosie cu mar
Piept de rata cu ciuperci
Saltimbocca alla romana
Melitzanosalata Agioritiki