Crenvursti in aluat

Reteta culinara » Retete aperitive » Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

crenvursti_in_aluat_5

Ingrediente:

400 de grame de crenvusti


o portie de aluat cu branza:

  • 125 grame branza dulce
  • 4 linguri de lapte
  • 1 ou mai mic
  • 4 linguri de ulei
  • o lingurita rasa de sare
  • 250 de grame de faina
  • un praf de copt sau bicarbonat
  • ou pt uns
  • seminte


Se prepara aluatul cu branza.Se intinde o foaie de aluat (groasa cam de un cm ) si se taie in fasii cu pintenul,apoi se infasoara crenvurstii si se pun in tava pe hartie de copt.Apoi se ung cu ou si se presara cu seminteSe coc la 180 de grade cam 20 de minute , dar poate fi si mai putin .

Adauga comentariu la reteta - Crenvursti in aluat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gratin de paste si peste, cu bezea
Omleta cu orez la cuptor
Ardei umpluti,mai altfel
Pulpe de rata cu bere si stafide
Agliata Verde
Tarta rustica cu piersici
Prosciutto di Parma e melone
Praz umplut cu ciuperci
Cozonac
Prajitura cu tofu si ciocolata
Tropical salad with coconut shrimps
Pogacele cu jumari
Spaghetti cu zucchini si rosii
Vegeta de casa
Melitzanosalata Agioritiki