Crenvursti in aluat

Reteta culinara » Retete aperitive » Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

crenvursti_in_aluat_5

Ingrediente:

400 de grame de crenvusti


o portie de aluat cu branza:

  • 125 grame branza dulce
  • 4 linguri de lapte
  • 1 ou mai mic
  • 4 linguri de ulei
  • o lingurita rasa de sare
  • 250 de grame de faina
  • un praf de copt sau bicarbonat
  • ou pt uns
  • seminte


Se prepara aluatul cu branza.Se intinde o foaie de aluat (groasa cam de un cm ) si se taie in fasii cu pintenul,apoi se infasoara crenvurstii si se pun in tava pe hartie de copt.Apoi se ung cu ou si se presara cu seminteSe coc la 180 de grade cam 20 de minute , dar poate fi si mai putin .

Adauga comentariu la reteta - Crenvursti in aluat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aluat cu branza
Supa de dovleac cu gorgonzola
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Tort Krantz
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Prajitura cu tofu si ciocolata
Papanasi
Spirale cu Nutella
Brezel (covrigi nemtesti)
Palet de dames
Ciorba de rosii II
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Branza cu verdeturi
Caracatita in ulei
Paine rasucita cu crema de branza