Crenvursti in aluat

Reteta culinara » Retete aperitive » Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

crenvursti_in_aluat_5

Ingrediente:

400 de grame de crenvusti


o portie de aluat cu branza:

  • 125 grame branza dulce
  • 4 linguri de lapte
  • 1 ou mai mic
  • 4 linguri de ulei
  • o lingurita rasa de sare
  • 250 de grame de faina
  • un praf de copt sau bicarbonat
  • ou pt uns
  • seminte


Se prepara aluatul cu branza.Se intinde o foaie de aluat (groasa cam de un cm ) si se taie in fasii cu pintenul,apoi se infasoara crenvurstii si se pun in tava pe hartie de copt.Apoi se ung cu ou si se presara cu seminteSe coc la 180 de grade cam 20 de minute , dar poate fi si mai putin .

Adauga comentariu la reteta - Crenvursti in aluat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cornuri cu unt
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Tarta de ciocolata
Aperitiv in foi de napolitana
Ciorba de rosii II
Supa de gulii
Salam de caracatita
Tarta cu brinza si zmeura
Inghetata prajita
Cartofi cu conopida si branza
Paine rasucita cu crema de branza
Muffins cu spanac
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Tocanita de naut la cuptor
Muschiulet de porc cu susan