Drob de pui

Reteta culinara » Retete aperitive » Drob de pui

Drob de pui

Tags:

Drob_de_pui_7

Am cumparat o caserola cu ficat si una cu inimi:

Drob_de_pui_1

Am taiat carnurile (cubulete), am pus totul intr-un castron maricel in care am mai adaugat cativa morcovi rasi si ceva albitura rasa (patrunjel, pastarnac si telina):

Drob_de_pui_2

Am calit 2 cepe mari:

Drob_de_pui_3

Dupa ce s-au racit, le-am pus in castron, apoi am adaugat verdeata proaspata tocata, 4 galbenusuri, sare, piper, nucsoara, cimbru, tarhon si busuioc:

Drob_de_pui_4

Albusurile le-am batut spuma si le-am pus peste compozitia de mai sus apoi am amestecat totul:

Drob_de_pui_5

Dupa ce-am omogenizat bine si albusul, am pus pesmet:

Drob_de_pui_6

Am pus totul in tava si am copt timp de o ora si jumatate, la 175 de grade. Cand se raceste, se feliaza foarte frumos si poate fi servit drept aperitiv:

Drob_de_pui_7

Drobul se poate servi si cald (desi trebuie ceva atentie la taiere), alaturi de piure si muraturi.

Adauga comentariu la reteta - Drob de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba de salata
Paste de spanac cu calamari si rosii
Musaca
Salata de tortellini
Praz umplut cu ciuperci
Painici cu busuioc
Muffins cu usturoi si ierburi
Papanasi
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Tort cu mere si nuci
Pui umplut cu telina si morcovi
Tort de ciuperci
Rulada de vita cu sunca
Paste cu ciuperci si rosii
Salata de Boeuf