Am cumparat o caserola cu ficat si una cu inimi:
Am taiat carnurile (cubulete), am pus totul intr-un castron maricel in care am mai adaugat cativa morcovi rasi si ceva albitura rasa (patrunjel, pastarnac si telina):
Am calit 2 cepe mari:
Dupa ce s-au racit, le-am pus in castron, apoi am adaugat verdeata proaspata tocata, 4 galbenusuri, sare, piper, nucsoara, cimbru, tarhon si busuioc:
Albusurile le-am batut spuma si le-am pus peste compozitia de mai sus apoi am amestecat totul:
Dupa ce-am omogenizat bine si albusul, am pus pesmet:
Am pus totul in tava si am copt timp de o ora si jumatate, la 175 de grade. Cand se raceste, se feliaza foarte frumos si poate fi servit drept aperitiv:
Drobul se poate servi si cald (desi trebuie ceva atentie la taiere), alaturi de piure si muraturi.
< Anterior | Urmator > |
---|