Ingrediente:
- feta,taiata cubulete
- 1 catel de usturoi feliat
- rosii uscate(in ulei),bucatele
- ulei cit sa acopere tot
1 lingura rasa de condimente uscate:
- rosmarin
- oregano
- piper negru
- piper verde
- enibahar
- chili
Se prajeste scurt usturoiul intr-o lingura de ulei, fara a se maroni/cit sa nu mai fie crud.
Se amesteca cubuletele de feta cu rosiile taiate, condimentele si usturoiul prajit si racorit.
Se toarna uleiul(eu l-am folosit pe cel de la rosiile uscate), se amesteca usor cu o lingura.
Apoi se repartizeaza intr-un borcan cu capac si se da la racoare 1-2 zile.
Se poate servi ca atare cu bagheta proaspata,sau se poate adauga la o salata verde/ asortata,
sau la o salata de toamna cu boabe de fasole uriasa,ardei rosu,masline..etc
Uleiul care ramine se poate folosi la salate,sau la condimentarea dressingurilor pentru salate.
< Anterior | Urmator > |
---|