E o reteta simpla.
Pentru incepatori,dar gustul e divin.
Trebuie sa o incercati neaparat !
Avem nevoie de :
- o vanata mare,sau 2 mai mici-aproximativ 400 g
- 2 oua
- faina,pesmet
- 200g mozarella,sau orice branza care se topeste frumos la cuptor
- rosii sau pulpa de rosii depelate
- sare,piper,busuioc,ulei de masline
- ulei pentru prajit
Am taiat vinetele felii,fara a le curata de coaja. Le-am sarat , piperat si le-am lasat pe servetele sa transpire.
Am pregatit ingredientele pentru pane.
Am imbracat vinetele in rochite si le-am bronzat in ulei,pe ambele fete.
Am pregatit vasul.L-am uns cu putin ulei si apoi am asezat vinetele.
Pe fiecare medalion,se pune o bucata de mozzarella,o rosie sau rosii cuburi depelate.
Parfumati medalioanele cu frunzulite de busuioc,sare ,piper si cativa stropi de ulei de masline.
Asa arata inainte de a le da la cuptor.
Dupa 15- 20 de minute sunt gata.
Pofta buna !
< Anterior | Urmator > |
---|