Medalion de vinete

Reteta culinara » Retete aperitive » Medalion de vinete

Medalion de vinete

1medalion_de_vinete

E o reteta simpla.
Pentru incepatori,dar gustul e divin.

Trebuie sa o incercati neaparat !


Avem nevoie de
:

  • o vanata mare,sau 2 mai mici-aproximativ 400 g
  • 2 oua
  • faina,pesmet
  • 200g mozarella,sau orice branza care se topeste frumos la cuptor
  • rosii sau pulpa de rosii depelate
  • sare,piper,busuioc,ulei de masline
  • ulei pentru prajit

Am taiat vinetele felii,fara a le curata de coaja. Le-am sarat , piperat si le-am lasat pe servetele sa transpire.

2medalion_de_vinete

Am pregatit ingredientele pentru pane.
Am imbracat vinetele in rochite si le-am bronzat in ulei,pe ambele fete.

3medalion_de_vinete

4medalion_de_vinete


Am pregatit vasul.L-am uns cu putin ulei si apoi am asezat vinetele.
Pe fiecare medalion,se pune o bucata de mozzarella,o rosie sau rosii cuburi depelate.
Parfumati medalioanele cu frunzulite de busuioc,sare ,piper si cativa stropi de ulei de masline.
Asa arata inainte de a le da la cuptor.

5medalion_de_vinete

Dupa 15- 20 de minute sunt gata.
Pofta buna !

Adauga comentariu la reteta - Medalion de vinete


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chutney de prune
Drob de pui
Supa din trei feluri de peste
Savarine
Supa de pasare cu fructe goji
Kisir -  salata de griu
Gugelhupf cu marmelada
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Supa gulas
Tarta rustica cu piersici
Ghiveci de orez cu legume
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Creveti crocanti cu cocos
Cartofi cu conopida si branza
Tagliatelle a La-Chef-A