Medalion de vinete

Reteta culinara » Retete aperitive » Medalion de vinete

Medalion de vinete

1medalion_de_vinete

E o reteta simpla.
Pentru incepatori,dar gustul e divin.

Trebuie sa o incercati neaparat !


Avem nevoie de
:

  • o vanata mare,sau 2 mai mici-aproximativ 400 g
  • 2 oua
  • faina,pesmet
  • 200g mozarella,sau orice branza care se topeste frumos la cuptor
  • rosii sau pulpa de rosii depelate
  • sare,piper,busuioc,ulei de masline
  • ulei pentru prajit

Am taiat vinetele felii,fara a le curata de coaja. Le-am sarat , piperat si le-am lasat pe servetele sa transpire.

2medalion_de_vinete

Am pregatit ingredientele pentru pane.
Am imbracat vinetele in rochite si le-am bronzat in ulei,pe ambele fete.

3medalion_de_vinete

4medalion_de_vinete


Am pregatit vasul.L-am uns cu putin ulei si apoi am asezat vinetele.
Pe fiecare medalion,se pune o bucata de mozzarella,o rosie sau rosii cuburi depelate.
Parfumati medalioanele cu frunzulite de busuioc,sare ,piper si cativa stropi de ulei de masline.
Asa arata inainte de a le da la cuptor.

5medalion_de_vinete

Dupa 15- 20 de minute sunt gata.
Pofta buna !

Adauga comentariu la reteta - Medalion de vinete


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Omleta cu orez la cuptor
Rulada de vita cu sunca
Crostoni cu miel
Tarta cu crème brûlé
Salam de caracatita
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Antricot cu sos de piper verde
Cozonac
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Ciorba de salata
Somon salbatic cu crusta de brinza
Covrigi
Pateuri cu ciuperci
Crema Toffee
Tort din alune de copac