Ingrediente:
- 4 catei de usturoi
- 1 legatura de ierburi
- 1 ceapa
- 100 g jambon afumat
- 250 g faina
- 2 lingurite praf de copt
- ½ (o jumatate) lingurita bicarbonat de sodiu
- ¼ (un sfert) lingurita sare
- piper negru – dupa gust
- 2 oua
- 50 ml ulei de masline
- 20 g branza rasa
- 250 ml lapte
1. Tocam usturoiul si ceapa. Tocam verdeata si jambonul.
2. Amestecam faina cu praful de copt, bicarbonatul , sarea si piperul. Adaugam ceapa, verdeata si jambonul.
3. Intr-un alt castron batem ouale cu uleiul, branza si laptele. Incorporam aici celelalte ingrediente uscate.
4. Umplem formele de muffins ¾. Coacem cca 20 minute.
Rezultatul final este acesta:
POFTA BUNA !
< Anterior | Urmator > |
---|