Oua tari cu sos

Reteta culinara » Retete aperitive » Oua tari cu sos

Oua tari cu sos

Tags:

piatto

Un mod de a servi ouale fierte tari foarte gustos, dar si o idee pentru reciclarea oualelor vopsite.

Ingrediente:

  • oua fierte tari
  • sos de rosii
  • patrunjel

Se fierb ouale tari si se cojesc. Se inmoaie o ceapa in putin ulei si unt, se adauga sos de rosii si mult patrunjel tocat si se lasa sa fiarba 10 minute

salsa

dupa care se adauga un catel de usturoi, alta mina de patrunjel si ouale fierte si taiate in doua, se potriveste de sare si piper si se mai lasa 10 minute

uova

Se maninca calde cu  piine buna si proaspata pentru sosul format

Adauga comentariu la reteta - Oua tari cu sos


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somloi Galuska
Savarine
Tarta cu mere
Cosulete umplute
Supa cu turnatei
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Cartofi cu conopida si branza
Rulada de pui intreg
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Rata la cuptor
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Agliata Verde
Antricot cu sos de piper verde
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Crema de zahar ars