Oua tari cu sos

Reteta culinara » Retete aperitive » Oua tari cu sos

Oua tari cu sos

Tags:

piatto

Un mod de a servi ouale fierte tari foarte gustos, dar si o idee pentru reciclarea oualelor vopsite.

Ingrediente:

  • oua fierte tari
  • sos de rosii
  • patrunjel

Se fierb ouale tari si se cojesc. Se inmoaie o ceapa in putin ulei si unt, se adauga sos de rosii si mult patrunjel tocat si se lasa sa fiarba 10 minute

salsa

dupa care se adauga un catel de usturoi, alta mina de patrunjel si ouale fierte si taiate in doua, se potriveste de sare si piper si se mai lasa 10 minute

uova

Se maninca calde cu  piine buna si proaspata pentru sosul format

Adauga comentariu la reteta - Oua tari cu sos


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciocanele de pui cu varza
Tarta cu mere
Ciorba de salata
Quinoa cu legume
Bulion de rosii
Caramel Tiramisu
Creveti crocanti cu cocos
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Pogacele cu jumeri
Paine cu iaurt
Ciorba din pipote de curcan
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Capunti alla puttanesca
Supa din trei feluri de peste
Saltimbocca alla romana