Oua tari cu sos

Reteta culinara » Retete aperitive » Oua tari cu sos

Oua tari cu sos

Tags:

piatto

Un mod de a servi ouale fierte tari foarte gustos, dar si o idee pentru reciclarea oualelor vopsite.

Ingrediente:

  • oua fierte tari
  • sos de rosii
  • patrunjel

Se fierb ouale tari si se cojesc. Se inmoaie o ceapa in putin ulei si unt, se adauga sos de rosii si mult patrunjel tocat si se lasa sa fiarba 10 minute

salsa

dupa care se adauga un catel de usturoi, alta mina de patrunjel si ouale fierte si taiate in doua, se potriveste de sare si piper si se mai lasa 10 minute

uova

Se maninca calde cu  piine buna si proaspata pentru sosul format

Adauga comentariu la reteta - Oua tari cu sos


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Paine cu iaurt
Polos
Tort de portocale
Prajitura cu mere caramel
Supa de pasare cu fructe goji
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Pogacsa
Piept de pui, la cuptor
Cozonac Grania
Ciorba de salata
Rosii umplute cu orez
Gogosele din flori de dovleac
Ardei umpluti,mai altfel
Salata de tortellini