Oua tari cu sos

Reteta culinara » Retete aperitive » Oua tari cu sos

Oua tari cu sos

Tags:

piatto

Un mod de a servi ouale fierte tari foarte gustos, dar si o idee pentru reciclarea oualelor vopsite.

Ingrediente:

  • oua fierte tari
  • sos de rosii
  • patrunjel

Se fierb ouale tari si se cojesc. Se inmoaie o ceapa in putin ulei si unt, se adauga sos de rosii si mult patrunjel tocat si se lasa sa fiarba 10 minute

salsa

dupa care se adauga un catel de usturoi, alta mina de patrunjel si ouale fierte si taiate in doua, se potriveste de sare si piper si se mai lasa 10 minute

uova

Se maninca calde cu  piine buna si proaspata pentru sosul format

Adauga comentariu la reteta - Oua tari cu sos


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Marmelada de zmeura
Faguri cu forma
Turta dulce din piscoturi
Pui cu legume de primavara
Inghetata de nectarine si caise
Pateu din ficat de porc
Pachetele cu porumb si branza
Muschiulet de porc cu susan
Supa de pasare cu fructe goji
Vinete umplute
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Agliata Verde
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Tropical salad with coconut shrimps