Oua tari cu sos

Reteta culinara » Retete aperitive » Oua tari cu sos

Oua tari cu sos

Tags:

piatto

Un mod de a servi ouale fierte tari foarte gustos, dar si o idee pentru reciclarea oualelor vopsite.

Ingrediente:

  • oua fierte tari
  • sos de rosii
  • patrunjel

Se fierb ouale tari si se cojesc. Se inmoaie o ceapa in putin ulei si unt, se adauga sos de rosii si mult patrunjel tocat si se lasa sa fiarba 10 minute

salsa

dupa care se adauga un catel de usturoi, alta mina de patrunjel si ouale fierte si taiate in doua, se potriveste de sare si piper si se mai lasa 10 minute

uova

Se maninca calde cu  piine buna si proaspata pentru sosul format

Adauga comentariu la reteta - Oua tari cu sos


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa-crema de broccoli
Salam de caracatita
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Somloi Galuska
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Salata de Boeuf
Feta cu rosii uscate,in ulei
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Supa de chimen
Paine rasucita cu crema de branza
Supa din trei feluri de peste
Tamagoyaki
Placinta  cu pui, spanac si branza
Piept de rata cu ciuperci
Salsa cruda