Oua tari cu sos

Reteta culinara » Retete aperitive » Oua tari cu sos

Oua tari cu sos

Tags:

piatto

Un mod de a servi ouale fierte tari foarte gustos, dar si o idee pentru reciclarea oualelor vopsite.

Ingrediente:

  • oua fierte tari
  • sos de rosii
  • patrunjel

Se fierb ouale tari si se cojesc. Se inmoaie o ceapa in putin ulei si unt, se adauga sos de rosii si mult patrunjel tocat si se lasa sa fiarba 10 minute

salsa

dupa care se adauga un catel de usturoi, alta mina de patrunjel si ouale fierte si taiate in doua, se potriveste de sare si piper si se mai lasa 10 minute

uova

Se maninca calde cu  piine buna si proaspata pentru sosul format

Adauga comentariu la reteta - Oua tari cu sos


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Caramel Tiramisu
Chec cu ficat
Tort din alune de copac
Butternut umplut
Cozonac Grania
Salata de telina si morcovi rasi
Chiftelute de calamari
Tartiflette
Salata de sfecla rosie cu pui
Chutney de prune
Tropical salad with coconut shrimps
Pasta de avocado
Saltimbocca alla romana
Salam de caracatita