Oua tari cu sos

Reteta culinara » Retete aperitive » Oua tari cu sos

Oua tari cu sos

Tags:

piatto

Un mod de a servi ouale fierte tari foarte gustos, dar si o idee pentru reciclarea oualelor vopsite.

Ingrediente:

  • oua fierte tari
  • sos de rosii
  • patrunjel

Se fierb ouale tari si se cojesc. Se inmoaie o ceapa in putin ulei si unt, se adauga sos de rosii si mult patrunjel tocat si se lasa sa fiarba 10 minute

salsa

dupa care se adauga un catel de usturoi, alta mina de patrunjel si ouale fierte si taiate in doua, se potriveste de sare si piper si se mai lasa 10 minute

uova

Se maninca calde cu  piine buna si proaspata pentru sosul format

Adauga comentariu la reteta - Oua tari cu sos


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Crap la cuptor (pe gratar)
Tagliatelle a La-Chef-A
Prajitura de ciocolata
Cosulete umplute
Sesame Chicken
Prajitura  cu mac
Pachetele cu porumb si branza
Paste de spanac cu calamari si rosii
Tort cu mere si nuci
Cranberry Muffins
Pui cu legume de primavara
Rulada de somon afumat
Rulada de pui
Lasagne cu spanac si branza chevre
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean