Pateu din ficatei de pui

Reteta culinara » Retete aperitive » Pateu din ficatei de pui

Pateu din ficatei de pui

Pateu_9

Ingrediente:

  • 700 g ficat de pui
  • 3 cepe mari
  • 100 ml vin alb
  • 250 ml apa
  • 1 legatura mica patrunjel
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2-3 cuisoare
  • 50 g unt
  • sare
  • piper


Se rumeneste ceapa in ulei.Se adauga ficateii si se prajesc citeva minute,apoi se sting cu vin.Dupa ce se evapora vinul se toarna o cana de apa si se adauga patrunjelul tocat.Se sareaza,pipereaza si se adauga cuisoarele.Se lasa la fiert pina scade lichidul,dupa care se lasa la racorit.Se macina marunt,se potriveste de sare si piper,se adauga untul apoi se macina inca odata pina se obtine o pasta fina.
Acest pateu il puteti folosi la oua umplute,pe crackers,pur si simplu pe piine cu felii de rosii,ardei sau castraveti...

Adauga comentariu la reteta - Pateu din ficatei de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dovlecei crocanti la cuptor
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Papanasi
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Chiftelute
Frigarui de pui
Chec aperitiv,stelute si braduti
Painea tigru
Tartiflette
Tagliatelle cu ciuperci
Banana Daiquiri
Ciuperci umplute cu legume
Bulion de rosii
Pogacsa
Somloi Galuska