Pateu din ficatei de pui

Reteta culinara » Retete aperitive » Pateu din ficatei de pui

Pateu din ficatei de pui

Pateu_9

Ingrediente:

  • 700 g ficat de pui
  • 3 cepe mari
  • 100 ml vin alb
  • 250 ml apa
  • 1 legatura mica patrunjel
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2-3 cuisoare
  • 50 g unt
  • sare
  • piper


Se rumeneste ceapa in ulei.Se adauga ficateii si se prajesc citeva minute,apoi se sting cu vin.Dupa ce se evapora vinul se toarna o cana de apa si se adauga patrunjelul tocat.Se sareaza,pipereaza si se adauga cuisoarele.Se lasa la fiert pina scade lichidul,dupa care se lasa la racorit.Se macina marunt,se potriveste de sare si piper,se adauga untul apoi se macina inca odata pina se obtine o pasta fina.
Acest pateu il puteti folosi la oua umplute,pe crackers,pur si simplu pe piine cu felii de rosii,ardei sau castraveti...

Adauga comentariu la reteta - Pateu din ficatei de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de telina,citrice si rodie
Baton de vanilie
Compot de rubarba
Stifatho
Tarta cu crema de branza si zmeura
Chec de carne
Friptura de porc cu sorici
Inghetata de cocos
Supa de dovleac cu gorgonzola
Melcisori de pizza
Supa de gulii
Bulete cu cascaval la cuptor
Gogosele din flori de dovleac
Friptura aromata de porc
Chiftelute de urda in sos de rosii