Placinta cu pui, spanac si branza

Reteta culinara » Retete aperitive » Placinta cu pui, spanac si branza

Placinta cu pui, spanac si branza

6Spanac

 

Ingrediente:

  • 200 gr spanac congelat
  • 200 gr branza feta
  • 200 gr piept fiert de pui
  • o nuca de unt
  • 2 catei de usturoi curatati
  • o foaie de aluat frantuzesc de 400 de grame
  • un ou pentru uns, sare, piper, seminte de susan pentru ornat


Procedeu:

 
0. Preincalzim cuptorul la 220 de grade celsius

1. Fierbem spanacul cu putina sare, usturoiul si o nuca de unt

2. Taiem pieptul de pui si branza bucatele, le amestecam cu spanacul scurs de apa si ajustam gustul (mai adaugam sare si piper daca simtim nevoia)

3. Taiem foaia de aluat in doua, captusim o tava antiaderenta cu jumatate de aluat

4. Punem umplutura de aluat in tava, acoperim cu cealalta jumatate de aluat, ornam daca avem rabdare si dispozitie cu fasiute de aluat ramase

5. Ungem cu ou, presaram susan, si dam la cuptor la 220 de grade pentru 25-30 de minute

6. Papam cu mare pofta:

Adauga comentariu la reteta - Placinta cu pui, spanac si branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bruschette cu dovlecei
Papanasi
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Ciocanele de pui cu varza
Salata de sfecla rosie cu pui
Tarta cu rucola
Rosii umplute cu orez
Rulada cu cascaval
Gogosele din flori de dovleac
Branza cu verdeturi
Prajitura cu mere si brinza
Chicken Bryan
Somon salbatic cu crusta de brinza
Savarine
Musaca