Rulada de ciuperci

Reteta culinara » Retete aperitive » Rulada de ciuperci

Rulada de ciuperci

01

Eu va dau cantitatile din reteta, este cat pentru doua persoane mai mult de degustare. Intentia este sa deschida apetitul.

Pentru rulada si compozitia de ciuperci

- 8 oua
- 2 linguri ulei
- 6 linguri faina de grau
- 1 cutie de ciuperci 330 g taiate marunt
- 1 cutie 200 g pate
- 1/2 pachet unt - eu il spumez ca sa iasa cat mai aerata compozitia
- piper proaspat macinat
- sare

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat galbenusurile cu uleiul pana se face o crema alba.

02-460

03-460

Albusurile se bat bine spuma. Puneti un praf de sare sau o lingura de apa rece si se bat perfect.

04-460

Amestecati cele doua compozitii cu o paleta nu la robot si adaugati usor faina in ploaie. La compozitia asta nu se adauga praf de copt. Atata timp cat ati batut foarte bine albusurile si galbenusurile si ati amestecat usor cu paleta, compozitia este spumoasa si iese foarte pufoasa.

05-460

06-460

Dati la cuptorul preincalzit si coaceti maxim 20 minute, nu mai mult. Nu se coace tare rulada, pentru a o putea rula, cand se racoreste.

07-460

Scoateti usurel rulada din tava si infasurati-o strans intr-un prosopel curat si umed.

08-460

Si o desfaceti cand e gata umplutura. Dupa cum vedeti, e foarte pufoasa si bine crescuta.

09-460

Cat se odihneste coca, va apucati de crema. Puneti pate-ul, untul, ciupercile taiate si piperul la robot, amestecati bine si apoi ungeti bine rulada.

10-460

Infasurati bine rulada in folie de celofan si o dati la frigider pentru o noapte. Se taie inainte de a fi servita.

01

POFTA BUNA !!

Reteta preluata de  AICI !

Adauga comentariu la reteta - Rulada de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Spaghetti cu zucchini si rosii
Melcisori de pizza
Rulada de ciuperci
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Rulada cu cascaval
Tort de nuci
Inghetata prajita
Turta dulce din piscoturi
Supa Imperiala
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Cosulete umplute
Tarta cu crema de branza si zmeura
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Aripioare prajite in crusta