Tarta sarata din frunze de conopida

Reteta culinara » Retete aperitive » Tarta sarata din frunze de conopida

Tarta sarata din frunze de conopida

tortasal12p

Aluat crocant si miez moale, ideala ca aperitiv sau gustare.
Ingrediente pentru umplutura:
  • frunze de conopida fierte
    2 oua
    2 bucati de peste fiert
    sare si piper
Se mixeaza frunzele de conopida fierte

tortasal8p

si se amesteca cu restul ingredientelor.
pentru aluat:
  • 100 de gr de vin alb sec
    80 de gr de ulei (de masline extravirgin)
    300 de gr de faina de griu 00 (eu am pus 100 de kamut si 200 de normala)
    un strop de sare.
Se amesteca cele 2 lichide

tortasal2p
se adauga faina

tortasal3p
se amesteca obtinind aluatul

tortasal5p
se intinde aluatul

tortasal6p
se aseaza in forma si se adauga umplutura

tortasal9p

cu resturile de aluat se traseaza un gratar deasupra umpluturii

tortasal10p

se coace  la 180°C  40 de minute

tortasal11p

Adauga comentariu la reteta - Tarta sarata din frunze de conopida


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caviar de vinete
Ciorba de praz cu zeama de varza
Muffins cu dovleac(Butternut)
Paine cu iaurt
Ardei copti pane
Cheesecake cu rosii si busuioc
Salata Manager
Spaghetti Carbonara
Chiftelute de carne
Chec cu ficat
Friptura de mistret
Ciocolata
Supa de gulii
Pateuri rapide
Melcisori de pizza