Tort de ciuperci

Reteta culinara » Retete aperitive » Tort de ciuperci

Tort de ciuperci

Drob_de_ciuperci_11

Ingrediente:

  • 250 g ciuperci brune( Egerlinge)
  • 250 g champignon
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 6  linguri pesmet
  • 4 creme fraiche
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 2 linguri marar verde tocat
  • 4 oua
  • morcovi fierti
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita unt pentru uns tava
  • 1-2 linguri de pesmet,pentru tapetat tava



Tocam toate legumele,sau le dam prin masina de tocat,si le punem la prajit pina scade lichidul care-l lasa ciupercile(aproximativ 10 minute).Lasam la racit.Adaugam condimentele,verdeata,2 oua,2 linguri de smintina,pesmetul,si amestecam bine.
Ungem o forma de chec,sau o alta forma,cu unt si o tapetam cu pesmet.Punem o jumatate din amestecul de ciuperci,apoi asezam morcovii fiert si acoperim cu restul de ciuperci.Batem ouale ramase cu cele 2 linguri de creme fraiche,
sare,piper si turnam deasupra.Dam tava in cuptorul preincalzit la 190┬░C,timp de aproximativ 30-35 minute.

Adauga comentariu la reteta - Tort de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa Imperiala
Lasagne cu spanac si branza chevre
Rulada de pui intreg
Palet de dames
Cirnati cu fenel
Papanasi
Tartiflette
Friptura de vitel in ulei
Ciorbita de pui si fasolica verde
Fursecuri simple
Taameia
Pogacele cu jumeri
Islere
Pulpe de rata cu bere si stafide
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate