Ingrediente:
- 250 g ciuperci brune( Egerlinge)
- 250 g champignon
- 3 cepe verzi
- 1/2 ardei gras rosu
- 6 linguri pesmet
- 4 creme fraiche
- 1 lingura patrunjel verde tocat
- 2 linguri marar verde tocat
- 4 oua
- morcovi fierti
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
- 1 lingurita unt pentru uns tava
- 1-2 linguri de pesmet,pentru tapetat tava
Tocam toate legumele,sau le dam prin masina de tocat,si le punem la prajit pina scade lichidul care-l lasa ciupercile(aproximativ 10 minute).Lasam la racit.Adaugam condimentele,verdeata,2 oua,2 linguri de smintina,pesmetul,si amestecam bine.
Ungem o forma de chec,sau o alta forma,cu unt si o tapetam cu pesmet.Punem o jumatate din amestecul de ciuperci,apoi asezam morcovii fiert si acoperim cu restul de ciuperci.Batem ouale ramase cu cele 2 linguri de creme fraiche,
sare,piper si turnam deasupra.Dam tava in cuptorul preincalzit la 190°C,timp de aproximativ 30-35 minute.
< Anterior | Urmator > |
---|