Tort de ciuperci

Reteta culinara » Retete aperitive » Tort de ciuperci

Tort de ciuperci

Drob_de_ciuperci_11

Ingrediente:

  • 250 g ciuperci brune( Egerlinge)
  • 250 g champignon
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 6  linguri pesmet
  • 4 creme fraiche
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 2 linguri marar verde tocat
  • 4 oua
  • morcovi fierti
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita unt pentru uns tava
  • 1-2 linguri de pesmet,pentru tapetat tava



Tocam toate legumele,sau le dam prin masina de tocat,si le punem la prajit pina scade lichidul care-l lasa ciupercile(aproximativ 10 minute).Lasam la racit.Adaugam condimentele,verdeata,2 oua,2 linguri de smintina,pesmetul,si amestecam bine.
Ungem o forma de chec,sau o alta forma,cu unt si o tapetam cu pesmet.Punem o jumatate din amestecul de ciuperci,apoi asezam morcovii fiert si acoperim cu restul de ciuperci.Batem ouale ramase cu cele 2 linguri de creme fraiche,
sare,piper si turnam deasupra.Dam tava in cuptorul preincalzit la 190°C,timp de aproximativ 30-35 minute.

Adauga comentariu la reteta - Tort de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Kisir -  salata de griu
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Bruschette cu legume si tofu
Supa cu turnatei
Ciorba din pipote de curcan
Supa de chimen
Castraveti cu maioneza de avocado
Tagliatelle a La-Chef-A
Prajitura Lia
Chicken Bryan
Medalion de vinete
Cozonaci cu nuca si mac
Muffins cu spanac
Risotto cu broccoli si kaiser