Tort de ciuperci

Reteta culinara » Retete aperitive » Tort de ciuperci

Tort de ciuperci

Drob_de_ciuperci_11

Ingrediente:

  • 250 g ciuperci brune( Egerlinge)
  • 250 g champignon
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 6  linguri pesmet
  • 4 creme fraiche
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 2 linguri marar verde tocat
  • 4 oua
  • morcovi fierti
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita unt pentru uns tava
  • 1-2 linguri de pesmet,pentru tapetat tava



Tocam toate legumele,sau le dam prin masina de tocat,si le punem la prajit pina scade lichidul care-l lasa ciupercile(aproximativ 10 minute).Lasam la racit.Adaugam condimentele,verdeata,2 oua,2 linguri de smintina,pesmetul,si amestecam bine.
Ungem o forma de chec,sau o alta forma,cu unt si o tapetam cu pesmet.Punem o jumatate din amestecul de ciuperci,apoi asezam morcovii fiert si acoperim cu restul de ciuperci.Batem ouale ramase cu cele 2 linguri de creme fraiche,
sare,piper si turnam deasupra.Dam tava in cuptorul preincalzit la 190┬░C,timp de aproximativ 30-35 minute.

Adauga comentariu la reteta - Tort de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Cranberry Muffins
Salata de mango
Chicken Bryan
Pateuri umplute cu sunca
Tort cu cafea si gem de zmeura
Confit de canard
Ardei copti pane
Supa cu turnatei
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Pateuri cu ciuperci
Friptura de mistret
Saltimbocca alla romana
Salata de sfecla rosie cu pui
Chec aperitiv,stelute si braduti