Tort de ciuperci

Reteta culinara » Retete aperitive » Tort de ciuperci

Tort de ciuperci

Drob_de_ciuperci_11

Ingrediente:

  • 250 g ciuperci brune( Egerlinge)
  • 250 g champignon
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 6  linguri pesmet
  • 4 creme fraiche
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 2 linguri marar verde tocat
  • 4 oua
  • morcovi fierti
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita unt pentru uns tava
  • 1-2 linguri de pesmet,pentru tapetat tava



Tocam toate legumele,sau le dam prin masina de tocat,si le punem la prajit pina scade lichidul care-l lasa ciupercile(aproximativ 10 minute).Lasam la racit.Adaugam condimentele,verdeata,2 oua,2 linguri de smintina,pesmetul,si amestecam bine.
Ungem o forma de chec,sau o alta forma,cu unt si o tapetam cu pesmet.Punem o jumatate din amestecul de ciuperci,apoi asezam morcovii fiert si acoperim cu restul de ciuperci.Batem ouale ramase cu cele 2 linguri de creme fraiche,
sare,piper si turnam deasupra.Dam tava in cuptorul preincalzit la 190°C,timp de aproximativ 30-35 minute.

Adauga comentariu la reteta - Tort de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chutney de prune
Tarta cu crème brûlé
Gugelhupf cu marmelada
Rulada de somon afumat
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Tamagoyaki
Rulouri din piept de pui
Tort de nuci
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Crema de zahar ars
Chiftelute de urda in sos de rosii
Manti
Saratele
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Omleta cu orez la cuptor