Bors de iarna cu afumatura

Reteta culinara » Retete borsuri, supe, ciorbe » Bors de iarna cu afumatura

Bors de iarna cu afumatura

5Bors_de_iarna_cu_afumatura

Coaste afumate, cartofi, sfecla rosie, acritura din belsug... Ce poate fi mai bun?

Ingrediente:

  • 1 kg coaste afumate,
  • 1 ceapa,
  • 2 morcovi,
  • 1 pastarnac,
  • 1 telina mica,
  • 3 cartofi mici,
  • 1 sfecla rosie medie (mai mare decat pumnul),
  • 2 dovlecei,
  • 1 kg de bors,
  • sare,
  • 1 legatura zdravana de leustean


Mod de preparare:

1. Spalam coastele, le portionam si le punem la fiert cu 2 litri de apa fierbinte

1Bors_de_iarna_cu_afumatura

2. Dupa vreo 40 de minute, pregatim zarzavatul: il curatam, spalam si taiem cubulete (mai putin sfecla, pe care o dam prin razatoare. Eu am uitat acest aspect si am tras la fiertul ei ceva...)

2Bors_de_iarna_cu_afumatura

3. Adaugam zarzavatul in zeama clocotinda si punem capacul, mai lasam sa fiarba 40 de minute.

3Bors_de_iarna_cu_afumatura

4. In timpul asta punem borsul la fiert in alta oala, ca sa apuce sa dea de cateva ori in clocot inainte sa il punem la ciorba


4Bors_de_iarna_cu_afumatura


5. Adaugam borsul la ciorba, il mai lasam sa fiarba 5 minute, adaugam zarzavatul si....

5Bors_de_iarna_cu_afumatura

6. Pofta buna!

Adauga comentariu la reteta - Bors de iarna cu afumatura


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tiramisu
Legume umplute
Muschiulet de porc cu susan
Prajitura de ciocolata
Faguri cu forma
Pasca cu branza dulce
Tort din albusuri
Rata la cuptor
Dulceata de pere
Parjoale de vara
Risotto cu broccoli si kaiser
Parmigiana di melanzane
Supa-crema de broccoli
Friptura de mistret
Friptura de miel in slowcooker