Ciorba de rosii II

Ciorba de rosii II

Ciorba_de_rosii_cu_afumatura_6

Ciorbade rosii cu afumatura

Se ia o bucata de kaizer afumat (ca. 300-400 g) si se taie cubulete.Se pune la prajit intr-o tigaie cu un strop de ulei.Dupa ce s-a prajit putin kaizerul, se adauga legumele taiate (telina,morcovi,ardei gras,ceapa+ cubulete de cartofi) si se calesc 2-3', se condimenteaza (sare & piper) dupa gust.Se transfera amestecul de legume si kaizer intr-o cratita incapatoare (3-4l), se toarna apa cit sa le acopere si se lasa la fiert ca. 15-20'
Se adauga rosii taiate (am folosit 250 g de rosioare "cherry"), 2 Lg pasta de rosii (bulion) si 2-3 cani de apa lasindu-se ciorbica sa fiarba pina cind legumele sint fierte.Optional se croseteaza gulerase de bacon pt. decorul ciorbei (se dau la cuptorul preincalzit 200°C, timp de 8-10' sau pina cind se rumenesc feliile de bacon).

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de rosii II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftele din legume
Pateuri rapide
Sarmale fara carne
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Capunti alla puttanesca
Parjoale de vara
Supa de dovleac ( Butternut )
Tort de ciuperci
Supa de gulii
Agliata Verde
Pateuri cu ciuperci
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Salata de cartofi cu ton
Supa de pasare cu fructe goji
Gogosele din flori de dovleac