Ciorba de rosii II

Ciorba de rosii II

Ciorba_de_rosii_cu_afumatura_6

Ciorbade rosii cu afumatura

Se ia o bucata de kaizer afumat (ca. 300-400 g) si se taie cubulete.Se pune la prajit intr-o tigaie cu un strop de ulei.Dupa ce s-a prajit putin kaizerul, se adauga legumele taiate (telina,morcovi,ardei gras,ceapa+ cubulete de cartofi) si se calesc 2-3', se condimenteaza (sare & piper) dupa gust.Se transfera amestecul de legume si kaizer intr-o cratita incapatoare (3-4l), se toarna apa cit sa le acopere si se lasa la fiert ca. 15-20'
Se adauga rosii taiate (am folosit 250 g de rosioare "cherry"), 2 Lg pasta de rosii (bulion) si 2-3 cani de apa lasindu-se ciorbica sa fiarba pina cind legumele sint fierte.Optional se croseteaza gulerase de bacon pt. decorul ciorbei (se dau la cuptorul preincalzit 200°C, timp de 8-10' sau pina cind se rumenesc feliile de bacon).

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de rosii II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chocolate Gugelhupf
Salata
Chiftelute din orez
Supa-crema de broccoli
Supa de rosii
Islere
Dulceata de grapefruit
Dulceata de pere
Chec de carne
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Tarte Flambée
Tort de nuci
Pateuri cu ciuperci
Chiftele din legume
Aluat cu branza