Ciorba de salata

Ciorba de salata

Picture_15

Pentru aceasta ciorba, folosesc intotdeauna kaiser (ori sunca) tocat cubulete:

Picture_1

Pun in tigaie sunca, sa se topeasca putin slanina:

Picture_2

Intre timp, spal fiecare frunza de salata:

Picture_3

Le rup cu mana si le pun in apa clocotita, alaturi de sunca prajita:

Picture_4

Adaug smantana (cam 100 ml):

Picture_5

Las salata sa dea un clocot:

Picture_6

Si pregatesc 2 oua, pe care le sarez si le piperez:

Picture_7

Intr-un borcanel de smantana pun o lingura de faina si amestec bine, sa nu ramana cocoloase:

Picture_8

Torn smantana cu faina in cratita si las cateva minute, sa fiarba faina:

Picture_9

Apoi adaug ouale batute bine:

Picture_10

Se lasa sa dea un clocot, cat sa fiarba ouale:

Picture_11

Cand fierbe, oul face putin spume, dar e normal. Am turnat otet:

Picture_12

Am curatat cativa catei de usturoi, pe care i-am dat la presa. Am pregatit si mararul:

Picture_13

Am inchis focul si-am adaugat usturoiul si mararul:

Picture_14

Se serveste calda sau rece, alaturi de ardei iute, paine, mamaliga - depinde de gusturi:

Picture_15

 

Am inchis focul si-am adaugat usturoiul si mararul:Se serveste calda, alaturi de ardei iute, paine, mamaliga - depinde de gusturi:

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de salata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu gutui si branza
Aperitiv in foi de napolitana
Fursecuri simple
Chocolate cheesecake
Chocolate Gugelhupf
Prajitura de ciocolata
Marmelada de zmeura
Vegeta de casa
Tort din albusuri
Praz umplut cu ciuperci
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Somon salbatic cu crusta de brinza
Friptura de mistret
Barcute de vinete
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda