
Ingrediente:
- 1 conopida
- 1 morcov
- 1/2 patrunjel
- 1/4 telina
- 2 cepe
- 3 piepti de pui nu foarte mari
- 4 linguri smantana
- 2 galbenusuri
- frunze de patrunjel
- 3 linguri de ulei
- sare si piper



Am tocat marunt toate cele de mai sus iar conopida am desfacut-o in "pomisori" mici, coditele, fiind crude le-am taiat si pe ele.

Am pus ceapa in ulei la calit:

Am pus peste ea patrunjelul si telina, apoi morcovul:

Am lasat la calit 2 minute apoi am pus pieptul de pui:


Cand si-a schimbat culoarea am pus conopida apoi am pus supa de gaina (facuta din cateva oase si putina piele de gaina adevarata, batrana):

Am lasat sa fiarba si cand au fost toate fierte am pus sare. Apoi am pregatit smantana cu galbenusuri si putin piper:

Am amestecat bine smantana cu galbenusurile si piperul si am luat cate putin din ciorba si am pus peste smantana:


Ciorba fiind gata, am stins focul si am turnat smantana apoi patrunjelul deasupra:

Si o portie pt voi:

Si un detaliu:

| < Anterior | Urmator > |
|---|















