Supa de dovleac ( Butternut )

Reteta culinara » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa de dovleac ( Butternut )

Supa de dovleac ( Butternut )

Butternutsoup_4

Ingrediente:

  • 1 Butternut mic,taiat cuburi
  • 1 ceapa,tocata grob
  • 1 mar,taiat cuburi
  • 1 rosie taiata în patru
  • 2 morcovi,taiati cuburi
  • 2 cartofi mici,taiati cuburi
  • 100 ml vin alb
  • 1/2 lamîie bio,taiata bucati
  • 1-1,5 l apa
  • vegeta de legume,bio
  • sare
  • piper

Ceapa,marul,rosia,morcovii,cartofii si lamiia,se caramelizeaza scurt in ceva ulei de susan si zahar.(Dupa caramelizare,se indeparteaza bucatile de lamiie)Se stinge cu vin.Se adauga dovleacul,leusteanul si apa.Se condimenteaza cu sare,piper,vegeta bio,se amestecasi se lasa acoperit la fiert pina toate legumele sint moi.Cu mixerul vertical maruntim totul.Potrivim din nou  de sare si piper.Se serveste cu putin ulei de susan sau dovleac si semnite de dovleac rumenite.

Adauga comentariu la reteta - Supa de dovleac ( Butternut )


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Schichttorte  Baumkuchen
Tort de ciuperci
Friptura de miel in slowcooker
Gratin de paste si peste, cu bezea
Pasca cu branza dulce
Salata Manager
Ciorba din pipote de curcan
Rulouri din piept de pui
Friptura de curcan cu mere
Chec cu ficat
Chiftelute din orez
Cirnati cu fenel
Fursecuri fine cu nuci
Inghetata de cocos