Supa de dovleac ( Butternut )

Reteta culinara » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa de dovleac ( Butternut )

Supa de dovleac ( Butternut )

Butternutsoup_4

Ingrediente:

  • 1 Butternut mic,taiat cuburi
  • 1 ceapa,tocata grob
  • 1 mar,taiat cuburi
  • 1 rosie taiata în patru
  • 2 morcovi,taiati cuburi
  • 2 cartofi mici,taiati cuburi
  • 100 ml vin alb
  • 1/2 lamîie bio,taiata bucati
  • 1-1,5 l apa
  • vegeta de legume,bio
  • sare
  • piper

Ceapa,marul,rosia,morcovii,cartofii si lamiia,se caramelizeaza scurt in ceva ulei de susan si zahar.(Dupa caramelizare,se indeparteaza bucatile de lamiie)Se stinge cu vin.Se adauga dovleacul,leusteanul si apa.Se condimenteaza cu sare,piper,vegeta bio,se amestecasi se lasa acoperit la fiert pina toate legumele sint moi.Cu mixerul vertical maruntim totul.Potrivim din nou  de sare si piper.Se serveste cu putin ulei de susan sau dovleac si semnite de dovleac rumenite.

Adauga comentariu la reteta - Supa de dovleac ( Butternut )


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura  cu mac
Faguri cu forma
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Dulceata de grapefruit
Placinta cu branza sarata
Pateuri
Papanasi
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Cupola ninsa cu ciocolata
Rulada de pui
Tort de portocale
Risotto cu broccoli si kaiser
Rulada de pui intreg
Pogacele cu jumeri
Paste cu spanac si gorgonzola