Supa de dovleac ( Butternut )

Reteta culinara » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa de dovleac ( Butternut )

Supa de dovleac ( Butternut )

Butternutsoup_4

Ingrediente:

  • 1 Butternut mic,taiat cuburi
  • 1 ceapa,tocata grob
  • 1 mar,taiat cuburi
  • 1 rosie taiata în patru
  • 2 morcovi,taiati cuburi
  • 2 cartofi mici,taiati cuburi
  • 100 ml vin alb
  • 1/2 lamîie bio,taiata bucati
  • 1-1,5 l apa
  • vegeta de legume,bio
  • sare
  • piper

Ceapa,marul,rosia,morcovii,cartofii si lamiia,se caramelizeaza scurt in ceva ulei de susan si zahar.(Dupa caramelizare,se indeparteaza bucatile de lamiie)Se stinge cu vin.Se adauga dovleacul,leusteanul si apa.Se condimenteaza cu sare,piper,vegeta bio,se amestecasi se lasa acoperit la fiert pina toate legumele sint moi.Cu mixerul vertical maruntim totul.Potrivim din nou  de sare si piper.Se serveste cu putin ulei de susan sau dovleac si semnite de dovleac rumenite.

Adauga comentariu la reteta - Supa de dovleac ( Butternut )


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu mere si brinza
Sarmale fara carne
Ardei umpluti II
Fursecuri cu gem
Chec aperitiv,stelute si braduti
Parmigiana di melanzane
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Ardei umpluti
Butternut umplut
Inghetata de cocos
Painea tigru
Tort de ciuperci
Pasca cu branza dulce
Ardei copti pane
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort