Ingrediente:
- 1 Butternut mic,taiat cuburi
- 1 ceapa,tocata grob
- 1 mar,taiat cuburi
- 1 rosie taiata în patru
- 2 morcovi,taiati cuburi
- 2 cartofi mici,taiati cuburi
- 100 ml vin alb
- 1/2 lamîie bio,taiata bucati
- 1-1,5 l apa
- vegeta de legume,bio
- sare
- piper
Ceapa,marul,rosia,morcovii,cartofii si lamiia,se caramelizeaza scurt in ceva ulei de susan si zahar.(Dupa caramelizare,se indeparteaza bucatile de lamiie)Se stinge cu vin.Se adauga dovleacul,leusteanul si apa.Se condimenteaza cu sare,piper,vegeta bio,se amestecasi se lasa acoperit la fiert pina toate legumele sint moi.Cu mixerul vertical maruntim totul.Potrivim din nou de sare si piper.Se serveste cu putin ulei de susan sau dovleac si semnite de dovleac rumenite.
< Anterior | Urmator > |
---|