Ingrediente:
- 100 g faina
- 100 g gris
- 100 g parmezan
- 100 g unt moale
- 7 oua
- nucsoara
- sare
- piper
- supa de pui
Amestecam bine parmezanul razuit cu ouale.
Adaugam untul moale. Eu folosesc doar Kerrygold, de aceea este asa galben.
Nu folositi margarina!
Adaugam faina, grisul, sarea, piperul, nucsoara si mixam bine.
Pasta rezultata se intinde intr-o tava unsa cu unt.
(Eu am folosit hirtie de copt)
Tava o dam in cuptorul preincalzit la 200 °C,timp de 12 minute.
Din blatul obtinut taiem cubulete de aproximativ 1 cm.
Eu am avut o supa de pui cu legume.
Strecuram supa,in care am adaugam cubuletele
si lasam sa mai traga un clocot usor de 4-5 minute.
Se serveste calda.
Este nemaipomenit de buna!
< Anterior | Urmator > |
---|