Chec negru

Reteta culinara » Retete dulciuri » Chec negru

Chec negru

chec_negru_1

Checul asta l-am mancat prima data la nunta mea, il facuse nasa mea de logodna ca sa servim musafirii inainte de a pleca la biserica.

  • 1 1/2 pachet unt
  • 3 pahare zahar
  • 100 gr cacoa
  • 3/4 pahar lapte
  • 2 1/2 pahar faina
  • 5 oua
  • 1 varf de lingurita bicarbonat
  • mirodenii(la alegere)


Untul, zaharul, cacoa si laptele se pun pe foc mic pana incep sa apara bule de aer.Se pastreaza o cescuta din compozitie pt a pune peste la finalCand compozitia s-a racit se incorporeaza galbenusurile unul cate unul dupa care se adauga faina apoi albusurile batute bine de tot.Tapetam o tava cu hartie de copt si punem compozitia si dam la cuptor cca 40-45 min la 180-190°C.Il puteti servi foarte bine alaturi de un espresso delicios.

Adauga comentariu la reteta - Chec negru


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu mere caramel
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Paste cu ciuperci si rosii
Pateuri
Sesame Chicken
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Parmigiana di zucchine
Supa Imperiala
Pasta de leustean
Portofele de cod cu fasole verde
Cupola ninsa cu ciocolata
Placinta cu branza sarata
Castraveti cu maioneza de avocado
Spaghetti cu zucchini si rosii
Gogosele din flori de dovleac