Reteta, cum am mai spus, o stiu de cand eram mica.O faceam des, singure, cand nu era mama acasa.
Ingrediente:
- 1 ou
- 1 cescuta (cele de espresso) zahar
- 1 cescuta ulei
- 2 cescute faina
arome la alegere, si alte ingrediente la alegere:
nuci, alune, stafide, rahat, cocos, cioco
Se bat bine ouale(eu am dublat cantitatiile) cu zaharul.Am folosit cel pudra, dar de obicei fac cu zahar tos.Am adaugat uleiul treptat.Si faina.Rezulta o compozitie "curgatoare".Daca preferati mai crocanti, mai adaugati o lingura de faina.Eu am impartit compozitia in doua.Jumatate am pus rahat taiat cubulete mici, si in cealalta jumatate cranberries uscate si alune cashew.Intr-o tava, tapetata cu hartie de copt am format fursecuri, cu ajutorul unei lingurite.Am copt la 180 de grade, aproximativ 10 minute. Verificati oricum.Cand marginile devin maronii, sunt gata.
< Anterior | Urmator > |
---|