Papanasi

Papanasi

5papanasi

Papanasii sunt un fel de desert realizat din branza dulce de vaci, ou, faina, gris, pesmet si zahar. Ei trebuie realizati cu foarte mare atentie deoarece sunt rotunzi si trebuie sa le reziste forma. Eu fac papanasii rotunzi, dar si lunguieti.


Am folosit :

  • 500 g branza de vaci (cam zaroasa, a intrat multa faina!)
  • 1 ou
  • 3 linguri zahar
  • 300 g faina
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie rasa
  • scortisoara

1papanasi

Am amestecat bine toate ingredientele,apoi am facut papanasi rotunzi si cilindrici,pe care i-am pus in ulei incins.

2papanasi



I-am prajit pe ambele parti, apoi i-am scos pe-un servetel, sa absoarba surplusul de ulei, dupa care i-am pudrat cu zahar:

3papanasi


Sectiune:

5papanasi

Adauga comentariu la reteta - Papanasi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac Grania
Salam de caracatita
Prajitura Latte Macchiato
Ciorbita de pui si fasolica verde
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Tamagoyaki
Medalion de vinete
Chec cu ficat
Vanilla Club
Chocolate Gugelhupf
Rulada cu cascaval
Cartofi in crusta de mustar
Piept de pui afumat