Ingrediente:
- 110 g faina
- 170 g zahar
- 100 g unt
- 100 g ciocolata amaruie
- 350 g ou (6 oua mici)
- 30 g cacao
- 50 g migdale macinate
- 30 g amidon(Gustin)
- 30 ml lapte
- 1 lingurita rasa praf de copt
- extract de vanilie
- coaja de portocala razuita fin
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu amidonul,cacaoa,praful de copt si migdalele macinate.Se bat ouale cu zaharul pina isi tripleaza volumul.
Se adauga extractul de vanilie,coaja de portocala si untul moale de tot,si se mixeaza mai departe.Se adauga amestecul de ingrediente uscate,lingura cu lingura,si se mixeaza usor.Se adauga ciocolata maruntita,se amesteca cu o paleta.Acest amestec se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina,si se da in cuptorul preincalzit la 170°C,timp de 35 minute.Se scoate din tava,si se lasa pina la racit.
Glazura
- 100 g ciocolata de lapte/Milka
- 50 g ciocolata amaruie
- 2 lingurite ulei
Se marunteste ciocolata,si se topeste in bain marie.Cind este complet topita,se adauga uleiul,se amesteca bine.Glazuram prajitura.
< Anterior | Urmator > |
---|