Pasta de leustean

Reteta culinara » Retete conserve, muraturi » Pasta de leustean

Pasta de leustean

patadeleustean1


Pasta asta de leustean,este un deliciu pentru cei care adora verzaciunile,si mai ales pentru cei care adora leusteanul.
Aceasta pasta,se poate folosi la ciorbe,si orice alta mincare in care va place leusteanul.

Ingrediente:

  • 150 g frunze(un castron mare)
  •   50 g ulei de floarea soarelui
  • 30 g sare marina
  •   2-3 linguri de ulei pentru deasupra


Rupem frunzele de pe tije si le spalam bine,dupa care le zvintam.Adaugam sarea si uleiul.Eu le-am facut cu mixerul stick.In blender merge mai repede.Se pastreaza la frigider,cu guleras de ulei.Cui ii place leusteanul,o sa adore pasta asta.
Pentru varianta congelata,am folosit pungi pentru "cuburi ovale" de gheata,pe care le-am umplut cu seringa de ornat.

Adauga comentariu la reteta - Pasta de leustean


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crenvursti in aluat
Tort de ciocolata
Tagliatelle a La-Chef-A
Chutney de prune si ardei
Tort Krantz
Ciorba de miel
Frigarui de pui
Salata Manager
Paine  pe vatra
Mincarica de pipote
Prajitura Latte Macchiato
Rulada de vita cu sunca
Supa de pasare cu fructe goji
Cocktail-Totally Green
Friptura de mistret