Pasta de leustean

Reteta culinara » Retete conserve, muraturi » Pasta de leustean

Pasta de leustean

patadeleustean1


Pasta asta de leustean,este un deliciu pentru cei care adora verzaciunile,si mai ales pentru cei care adora leusteanul.
Aceasta pasta,se poate folosi la ciorbe,si orice alta mincare in care va place leusteanul.

Ingrediente:

  • 150 g frunze(un castron mare)
  •   50 g ulei de floarea soarelui
  • 30 g sare marina
  •   2-3 linguri de ulei pentru deasupra


Rupem frunzele de pe tije si le spalam bine,dupa care le zvintam.Adaugam sarea si uleiul.Eu le-am facut cu mixerul stick.In blender merge mai repede.Se pastreaza la frigider,cu guleras de ulei.Cui ii place leusteanul,o sa adore pasta asta.
Pentru varianta congelata,am folosit pungi pentru "cuburi ovale" de gheata,pe care le-am umplut cu seringa de ornat.

Adauga comentariu la reteta - Pasta de leustean


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spirale cu Nutella
Ciorba de praz cu zeama de varza
Aripi de curcan tandoori
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Bruschette cu dovlecei
Sirop de citrice
Pogacsa
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Roastbeef a la Jamie
Bulete din ciupercute
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Tort cu mere si nuci
Tarta sarata din frunze de conopida
Cozonac
Chiftele din legume