Pasta de leustean

Reteta culinara » Retete conserve, muraturi » Pasta de leustean

Pasta de leustean

patadeleustean1


Pasta asta de leustean,este un deliciu pentru cei care adora verzaciunile,si mai ales pentru cei care adora leusteanul.
Aceasta pasta,se poate folosi la ciorbe,si orice alta mincare in care va place leusteanul.

Ingrediente:

  • 150 g frunze(un castron mare)
  •   50 g ulei de floarea soarelui
  • 30 g sare marina
  •   2-3 linguri de ulei pentru deasupra


Rupem frunzele de pe tije si le spalam bine,dupa care le zvintam.Adaugam sarea si uleiul.Eu le-am facut cu mixerul stick.In blender merge mai repede.Se pastreaza la frigider,cu guleras de ulei.Cui ii place leusteanul,o sa adore pasta asta.
Pentru varianta congelata,am folosit pungi pentru "cuburi ovale" de gheata,pe care le-am umplut cu seringa de ornat.

Adauga comentariu la reteta - Pasta de leustean


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac Grania
Cosulete umplute
Pui umplut cu telina si morcovi
Dulceata de pere
Tort de portocale
Legume umplute
Tarta cu rucola
Pui cu legume de primavara
Ciorba din pipote de curcan
Fettuccine cu ton si rosii
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Friptura de vitel in ulei
Tarta sarata din frunze de conopida
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Cozonac