Pasta de leustean

Reteta culinara » Retete conserve, muraturi » Pasta de leustean

Pasta de leustean

patadeleustean1


Pasta asta de leustean,este un deliciu pentru cei care adora verzaciunile,si mai ales pentru cei care adora leusteanul.
Aceasta pasta,se poate folosi la ciorbe,si orice alta mincare in care va place leusteanul.

Ingrediente:

  • 150 g frunze(un castron mare)
  •   50 g ulei de floarea soarelui
  • 30 g sare marina
  •   2-3 linguri de ulei pentru deasupra


Rupem frunzele de pe tije si le spalam bine,dupa care le zvintam.Adaugam sarea si uleiul.Eu le-am facut cu mixerul stick.In blender merge mai repede.Se pastreaza la frigider,cu guleras de ulei.Cui ii place leusteanul,o sa adore pasta asta.
Pentru varianta congelata,am folosit pungi pentru "cuburi ovale" de gheata,pe care le-am umplut cu seringa de ornat.

Adauga comentariu la reteta - Pasta de leustean


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Mincarica de pipote
Melcisori de pizza
Legume umplute
Painici cu busuioc
Ardei umpluti II
Faguri cu forma
Frigarui de pui
Cirnati cu fenel
Kunefe (cataif)
Piept de pui afumat
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Tort din albusuri
Supa cu turnatei
Vanilla Club
Somon la gratar