Pasta de leustean

Reteta culinara » Retete conserve, muraturi » Pasta de leustean

Pasta de leustean

patadeleustean1


Pasta asta de leustean,este un deliciu pentru cei care adora verzaciunile,si mai ales pentru cei care adora leusteanul.
Aceasta pasta,se poate folosi la ciorbe,si orice alta mincare in care va place leusteanul.

Ingrediente:

  • 150 g frunze(un castron mare)
  •   50 g ulei de floarea soarelui
  • 30 g sare marina
  •   2-3 linguri de ulei pentru deasupra


Rupem frunzele de pe tije si le spalam bine,dupa care le zvintam.Adaugam sarea si uleiul.Eu le-am facut cu mixerul stick.In blender merge mai repede.Se pastreaza la frigider,cu guleras de ulei.Cui ii place leusteanul,o sa adore pasta asta.
Pentru varianta congelata,am folosit pungi pentru "cuburi ovale" de gheata,pe care le-am umplut cu seringa de ornat.

Adauga comentariu la reteta - Pasta de leustean


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Portofele de cod cu fasole verde
Piept de rata cu ciuperci
Dulceata de pere
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Ciuperci umplute cu legume
Tortelete cu crema Toffee
Crema de zahar ars
Ciorbita de pui si fasolica verde
Rosii umplute cu ton
Paine cu orez
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Cranberry Muffins
Turta dulce din piscoturi
Ciocanele de pui cu varza
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)