Chec de carne

Reteta culinara » Retete fripturi » Chec de carne

Chec de carne

6Chec_de_carne


Ingrediente

  • 800 gr carne de porc mai grasa
  • 2 oua
  • 4 catei de usturoi
  • 2 lingurite de sare
  • 2 lingurite de piper (puteti pune mai putin daca nu vreti picant)
  • 2  lingurite de boia dulce de ardei
  • 2 lingurite de cimbru uscat
  • 2 linguri de parmezan ras.


Procedeu

0. Preincalziti cuptorul la 200 de grade

1. Se toaca bine ingredientele impreuna, se formeaza un rulou pe o suprafata data cu ulei


2. Intr-o tigaie antiaderenta, prajiti ruloul de carne pe toate partile, astfel incat sa se rumeneasca, intorcandu-l cu grija sa nu se desfaca


3. Puneti ruloul intr-o tava antiaderenta de chec, pe care o asezati in alta tava, umpluta cu apa, astfel incat apa sa ajunga la 2/3 din inaltimea tavii cu compozitia. Acoperiti tava cu compozitia cu folie de aluminiu si dati la cuptor


4. Lasati la cuptor timp de 1h 30' .


5. Se poate consuma fie calda, cu garnitura, fie rece in sandwich, in loc de mezel (si nu veti regreta :) )

Adauga comentariu la reteta - Chec de carne


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Aripioare prajite in crusta
Um Ali - budinca egipteana din paine
Chiftelute de carne
Confit de canard
Muffins cu dovleac(Butternut)
Musaca
Bulete din ciupercute
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Dulceata de rubarba
Tagliatelle a La-Chef-A
Salata de telina si morcovi rasi
Crema de zahar ars
Beef Bourguignon - Julia Child
Prajitura Latte Macchiato
Pesto di rucola