Ingrediente
- 800 gr carne de porc mai grasa
- 2 oua
- 4 catei de usturoi
- 2 lingurite de sare
- 2 lingurite de piper (puteti pune mai putin daca nu vreti picant)
- 2 lingurite de boia dulce de ardei
- 2 lingurite de cimbru uscat
- 2 linguri de parmezan ras.
Procedeu
0. Preincalziti cuptorul la 200 de grade
1. Se toaca bine ingredientele impreuna, se formeaza un rulou pe o suprafata data cu ulei
2. Intr-o tigaie antiaderenta, prajiti ruloul de carne pe toate partile, astfel incat sa se rumeneasca, intorcandu-l cu grija sa nu se desfaca
3. Puneti ruloul intr-o tava antiaderenta de chec, pe care o asezati in alta tava, umpluta cu apa, astfel incat apa sa ajunga la 2/3 din inaltimea tavii cu compozitia. Acoperiti tava cu compozitia cu folie de aluminiu si dati la cuptor
4. Lasati la cuptor timp de 1h 30' .
5. Se poate consuma fie calda, cu garnitura, fie rece in sandwich, in loc de mezel (si nu veti regreta :) )
< Anterior | Urmator > |
---|