Chec de carne

Reteta culinara » Retete fripturi » Chec de carne

Chec de carne

6Chec_de_carne


Ingrediente

  • 800 gr carne de porc mai grasa
  • 2 oua
  • 4 catei de usturoi
  • 2 lingurite de sare
  • 2 lingurite de piper (puteti pune mai putin daca nu vreti picant)
  • 2  lingurite de boia dulce de ardei
  • 2 lingurite de cimbru uscat
  • 2 linguri de parmezan ras.


Procedeu

0. Preincalziti cuptorul la 200 de grade

1. Se toaca bine ingredientele impreuna, se formeaza un rulou pe o suprafata data cu ulei


2. Intr-o tigaie antiaderenta, prajiti ruloul de carne pe toate partile, astfel incat sa se rumeneasca, intorcandu-l cu grija sa nu se desfaca


3. Puneti ruloul intr-o tava antiaderenta de chec, pe care o asezati in alta tava, umpluta cu apa, astfel incat apa sa ajunga la 2/3 din inaltimea tavii cu compozitia. Acoperiti tava cu compozitia cu folie de aluminiu si dati la cuptor


4. Lasati la cuptor timp de 1h 30' .


5. Se poate consuma fie calda, cu garnitura, fie rece in sandwich, in loc de mezel (si nu veti regreta :) )

Adauga comentariu la reteta - Chec de carne


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu orez
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Mincarica de pipote
Risotto cu broccoli si kaiser
Parjoale de vara
Antricot cu sos de piper verde
Chec aperitiv,stelute si braduti
Dovlecei crocanti la cuptor
Cartofi cu conopida si branza
Tort cu mere si nuci
Somon afumat pe scandura de cedru
Ciuperci umplute cu legume
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Cupola ninsa cu ciocolata
Tarta cu mere