
Ingrediente principale:

(pe parcurs am renuntat la cartof si-am pus ciuperci)
Am pus unt, cimbru, sare, piper, o foaie de dafin, usturoi strivit cu latul cutitului:

si l-am frecat cu furculita pina iesit apa din el:

s-apoi l-am despuiat pre pui:
bagai untul pe sub piele si in cavitatea interioara, unde mai bagai un mar si-o ceapa in care-am infipt cuisoare.

am prins pielea cu scobitori, am asezat monstrul in vasul de lut si l-am stropit cu ulei si i-am dat sare si piper. In vas am mai pus vin si frunze de dafin, apoi l-am bagat in cuptorul incins

Aparte am calit ceapa, morcov, gogosar si ciuperci:

pe care le-am asezat sub pui si-am dat iara la cuptor:
s-apai dupa vreo doua ceasuri, cind ne prididise mirosul, l-am scos:

am taiat pieptul si spatele cu cutitul si-am facut portioare.
Puiul la cuptor l-am servit cu salata de spanac cu zeama de lamiie din belsug.


(pe parcurs am renuntat la cartof si-am pus ciuperci)
Am pus unt, cimbru, sare, piper, o foaie de dafin, usturoi strivit cu latul cutitului:

si l-am frecat cu furculita pina iesit apa din el:

s-apoi l-am despuiat pre pui:

bagai untul pe sub piele si in cavitatea interioara, unde mai bagai un mar si-o ceapa in care-am infipt cuisoare.

am prins pielea cu scobitori, am asezat monstrul in vasul de lut si l-am stropit cu ulei si i-am dat sare si piper. In vas am mai pus vin si frunze de dafin, apoi l-am bagat in cuptorul incins

Aparte am calit ceapa, morcov, gogosar si ciuperci:

pe care le-am asezat sub pui si-am dat iara la cuptor:

s-apai dupa vreo doua ceasuri, cind ne prididise mirosul, l-am scos:

am taiat pieptul si spatele cu cutitul si-am facut portioare.
Puiul la cuptor l-am servit cu salata de spanac cu zeama de lamiie din belsug.

< Anterior | Urmator > |
---|