![1Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/1Pui_la_cuptor.jpg)
Ingrediente principale:
![2Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/2Pui_la_cuptor.jpg)
(pe parcurs am renuntat la cartof si-am pus ciuperci)
Am pus unt, cimbru, sare, piper, o foaie de dafin, usturoi strivit cu latul cutitului:
![3Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/3Pui_la_cuptor.jpg)
si l-am frecat cu furculita pina iesit apa din el:
![4Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/4Pui_la_cuptor.jpg)
s-apoi l-am despuiat pre pui:
bagai untul pe sub piele si in cavitatea interioara, unde mai bagai un mar si-o ceapa in care-am infipt cuisoare.
![6Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/6Pui_la_cuptor.jpg)
am prins pielea cu scobitori, am asezat monstrul in vasul de lut si l-am stropit cu ulei si i-am dat sare si piper. In vas am mai pus vin si frunze de dafin, apoi l-am bagat in cuptorul incins
![7Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/7Pui_la_cuptor.jpg)
Aparte am calit ceapa, morcov, gogosar si ciuperci:
![8Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/8Pui_la_cuptor.jpg)
pe care le-am asezat sub pui si-am dat iara la cuptor:
s-apai dupa vreo doua ceasuri, cind ne prididise mirosul, l-am scos:
![10Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/10Pui_la_cuptor.jpg)
am taiat pieptul si spatele cu cutitul si-am facut portioare.
Puiul la cuptor l-am servit cu salata de spanac cu zeama de lamiie din belsug.
![1Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/1Pui_la_cuptor.jpg)
![2Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/2Pui_la_cuptor.jpg)
(pe parcurs am renuntat la cartof si-am pus ciuperci)
Am pus unt, cimbru, sare, piper, o foaie de dafin, usturoi strivit cu latul cutitului:
![3Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/3Pui_la_cuptor.jpg)
si l-am frecat cu furculita pina iesit apa din el:
![4Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/4Pui_la_cuptor.jpg)
s-apoi l-am despuiat pre pui:
![5Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/5Pui_la_cuptor.jpg)
bagai untul pe sub piele si in cavitatea interioara, unde mai bagai un mar si-o ceapa in care-am infipt cuisoare.
![6Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/6Pui_la_cuptor.jpg)
am prins pielea cu scobitori, am asezat monstrul in vasul de lut si l-am stropit cu ulei si i-am dat sare si piper. In vas am mai pus vin si frunze de dafin, apoi l-am bagat in cuptorul incins
![7Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/7Pui_la_cuptor.jpg)
Aparte am calit ceapa, morcov, gogosar si ciuperci:
![8Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/8Pui_la_cuptor.jpg)
pe care le-am asezat sub pui si-am dat iara la cuptor:
![9Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/9Pui_la_cuptor.jpg)
s-apai dupa vreo doua ceasuri, cind ne prididise mirosul, l-am scos:
![10Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/10Pui_la_cuptor.jpg)
am taiat pieptul si spatele cu cutitul si-am facut portioare.
Puiul la cuptor l-am servit cu salata de spanac cu zeama de lamiie din belsug.
![1Pui_la_cuptor](images/stories/gallery/Pui_la_cuptor/1Pui_la_cuptor.jpg)
< Anterior | Urmator > |
---|