Stifatho

Stifatho

0stifatho

 

Ingrediente:

  • 1 kg de carne de vita
  • cateva cepe
  • 1 lgt oregano
  • sare
  • piper
  • 3 batoane de scortisoara
  • 7-8 cuisoare
  • 4-5 boabe ienibahar
  • 250 ml ulei de masline
  • apa
  • 1 lg pasta de tomate
  • cateva rosii taiate sferturi
  • o lingura de  otet
  • 2 crengute de rozmarin
  • 5-6 catei de usturoi

Proces tehnologic

1. Se pun toate ingredientele (mai putin pasta de rosii) intr-un vas de fonta (carnea pe fund, apoi ceapa, rosiile si restul ingredientelor), apa trebuie sa le acopere

2. Se dau la foc mic, acoperite, timp de 3-4 ore, verificati carnea. Cand e suficient de moale, ridicati capacul, adaugati pasta de tomate si lasati sa scada sosul

Adauga comentariu la reteta - Stifatho


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri
Chiftelute de calamari
Varza rosie cu mar
Crutoane aromate
Friptura de vitel in ulei
Tort de ciocolata
Quinoa cu legume
Prajitura cu tofu si ciocolata
Salata de telina,citrice si rodie
Caipirinha
Rulada de pui intreg
Piept de pui afumat
Pasta de avocado
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Palet de dames