Stifatho

Stifatho

0stifatho

 

Ingrediente:

  • 1 kg de carne de vita
  • cateva cepe
  • 1 lgt oregano
  • sare
  • piper
  • 3 batoane de scortisoara
  • 7-8 cuisoare
  • 4-5 boabe ienibahar
  • 250 ml ulei de masline
  • apa
  • 1 lg pasta de tomate
  • cateva rosii taiate sferturi
  • o lingura de  otet
  • 2 crengute de rozmarin
  • 5-6 catei de usturoi

Proces tehnologic

1. Se pun toate ingredientele (mai putin pasta de rosii) intr-un vas de fonta (carnea pe fund, apoi ceapa, rosiile si restul ingredientelor), apa trebuie sa le acopere

2. Se dau la foc mic, acoperite, timp de 3-4 ore, verificati carnea. Cand e suficient de moale, ridicati capacul, adaugati pasta de tomate si lasati sa scada sosul

Adauga comentariu la reteta - Stifatho


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa cu turnatei
Baton de vanilie
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Tort de ciocolata
Somon salbatic cu crusta de brinza
Cartofi cu conopida si branza
Pesto rosso
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Pateu din ficat de porc
Inghetata de nectarine si caise
Tarta rustica cu piersici
Salata de sfecla rosie cu pui
Chec cu ficat
Pate Brisee