Stifatho

Stifatho

0stifatho

 

Ingrediente:

  • 1 kg de carne de vita
  • cateva cepe
  • 1 lgt oregano
  • sare
  • piper
  • 3 batoane de scortisoara
  • 7-8 cuisoare
  • 4-5 boabe ienibahar
  • 250 ml ulei de masline
  • apa
  • 1 lg pasta de tomate
  • cateva rosii taiate sferturi
  • o lingura de  otet
  • 2 crengute de rozmarin
  • 5-6 catei de usturoi

Proces tehnologic

1. Se pun toate ingredientele (mai putin pasta de rosii) intr-un vas de fonta (carnea pe fund, apoi ceapa, rosiile si restul ingredientelor), apa trebuie sa le acopere

2. Se dau la foc mic, acoperite, timp de 3-4 ore, verificati carnea. Cand e suficient de moale, ridicati capacul, adaugati pasta de tomate si lasati sa scada sosul

Adauga comentariu la reteta - Stifatho


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Fettuccine cu ton si rosii
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Cheesecake cu rosii si busuioc
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Somon salbatic cu crusta de brinza
Ciuperci umplute cu legume
Lasagne cu spanac si branza chevre
Tort din alune de copac
Paste de spanac cu calamari si rosii
Muffins cu usturoi si ierburi
Somloi Galuska
Rosii umplute cu orez
Feta cu rosii uscate,in ulei
Taameia
Tarta cu crema de branza si zmeura