Stifatho

Stifatho

0stifatho

 

Ingrediente:

  • 1 kg de carne de vita
  • cateva cepe
  • 1 lgt oregano
  • sare
  • piper
  • 3 batoane de scortisoara
  • 7-8 cuisoare
  • 4-5 boabe ienibahar
  • 250 ml ulei de masline
  • apa
  • 1 lg pasta de tomate
  • cateva rosii taiate sferturi
  • o lingura de  otet
  • 2 crengute de rozmarin
  • 5-6 catei de usturoi

Proces tehnologic

1. Se pun toate ingredientele (mai putin pasta de rosii) intr-un vas de fonta (carnea pe fund, apoi ceapa, rosiile si restul ingredientelor), apa trebuie sa le acopere

2. Se dau la foc mic, acoperite, timp de 3-4 ore, verificati carnea. Cand e suficient de moale, ridicati capacul, adaugati pasta de tomate si lasati sa scada sosul

Adauga comentariu la reteta - Stifatho


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Mincarica de pipote
Prajitura de ciocolata
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Salata de telina si morcovi rasi
Cranberry Muffins
Paine  pe vatra
Tocanita de naut la cuptor
Ardei copti pane
Fursecuri cu gem
Supa din trei feluri de peste
Friptura de porc cu sorici
Tort din albusuri
Vinete umplute
Tarte Flambée