Stifatho

Stifatho

0stifatho

 

Ingrediente:

  • 1 kg de carne de vita
  • cateva cepe
  • 1 lgt oregano
  • sare
  • piper
  • 3 batoane de scortisoara
  • 7-8 cuisoare
  • 4-5 boabe ienibahar
  • 250 ml ulei de masline
  • apa
  • 1 lg pasta de tomate
  • cateva rosii taiate sferturi
  • o lingura de  otet
  • 2 crengute de rozmarin
  • 5-6 catei de usturoi

Proces tehnologic

1. Se pun toate ingredientele (mai putin pasta de rosii) intr-un vas de fonta (carnea pe fund, apoi ceapa, rosiile si restul ingredientelor), apa trebuie sa le acopere

2. Se dau la foc mic, acoperite, timp de 3-4 ore, verificati carnea. Cand e suficient de moale, ridicati capacul, adaugati pasta de tomate si lasati sa scada sosul

Adauga comentariu la reteta - Stifatho


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti II
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Spaghetti cu zucchini si rosii
Salata de fasole cu ton
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Aperitiv in foi de napolitana
Supa crema de rosii si morcovi
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Prajitura cu mere caramel
Mancarica de gulas
Inghetata de cocos
Caracatita in ulei
Bors de iarna cu afumatura
Prajitura Lia