Stifatho

Stifatho

0stifatho

 

Ingrediente:

  • 1 kg de carne de vita
  • cateva cepe
  • 1 lgt oregano
  • sare
  • piper
  • 3 batoane de scortisoara
  • 7-8 cuisoare
  • 4-5 boabe ienibahar
  • 250 ml ulei de masline
  • apa
  • 1 lg pasta de tomate
  • cateva rosii taiate sferturi
  • o lingura de  otet
  • 2 crengute de rozmarin
  • 5-6 catei de usturoi

Proces tehnologic

1. Se pun toate ingredientele (mai putin pasta de rosii) intr-un vas de fonta (carnea pe fund, apoi ceapa, rosiile si restul ingredientelor), apa trebuie sa le acopere

2. Se dau la foc mic, acoperite, timp de 3-4 ore, verificati carnea. Cand e suficient de moale, ridicati capacul, adaugati pasta de tomate si lasati sa scada sosul

Adauga comentariu la reteta - Stifatho


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Roastbeef a la Jamie
Carne de miel in stil mongolez
Cozonac cu mac si alune de padure
Caracatita in ulei
Lasagne cu spanac si branza chevre
Chec de carne
Paste cu spanac si gorgonzola
Tamagoyaki
Tort de ciuperci
Barcute de vinete
Melitzanosalata Agioritiki
Pasta de leustean
Banana Daiquiri
Supa de pui - rapida
Pateuri umplute cu sunca