Ardei umpluti,mai altfel

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Ardei umpluti,mai altfel

Ardei umpluti,mai altfel

ardei_umpluti_1


Ingrediente pentru 4 portii :

  • 4 ardei grasi mari
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 280 g carne macinata (eu am pus de vita,dar merge si cu pui,curca,porc)
  • 120 g orez
  • 2 linguri iarba ciorii/erba cipollina/Schnittlauch
  • 4 triunghiuri mici branza topita (  16-17 g pro bucata)
  • un praf de curry
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei






Tocam ceapa si morcovul cubulete mici,le punem impreuna cu carnea macinata intr-o tigaie in ulei,la rumenit.Condimentam cu sare si piper dupa gust.Dam tigaia la racorit.
Fierbem orezul in apa cu sare si praful de curry.
Cît este inca fierbinte,ll amestecam cu branza topita si iarba ciorii.
Il adaugam la carnea macinata si amestecam.
Taiem ardeii pe jumatate,si-i umplem cu amestecul de orez si carne.
Asezam ardeii intr-o tava/forma in care punem ceva ulei,
si-i dam in cuptorul preincalzit la 220°C timp de 25 minute.
(Daca observati ca se coc prea repede,puteti sa-i acoperiti cu folie de aluminiu,
pe care o indepartati cu 5 minute inainte de a-i scoate din cuptor)

Servim cu ceva verdeata tocata deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Ardei umpluti,mai altfel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu brinza si zmeura
Agliata Verde
Ciuperci umplute cu legume
Savarine
Brezel (covrigi nemtesti)
Dulceata de portocale cu ciocolata
Pasca cu ciocolata
Supa gulas
Dovlecei crocanti la cuptor
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Chocolate Gugelhupf
Pate Brisee
Tarta cu crema de branza si zmeura
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Chiftele din legume