Chicken Bryan

Chicken Bryan

Chicken_Bryan_1

 

INGREDIENTE:

  • 4 bucati piept de pui dezosat
  • sare & piper
  • ulei de masline
  • 4 felii branza de capra
  • 4-5 felii rosii uscate (sundried tomatoes)
  • 1 lingura busuioc verde tocat marunt
  • sos de unt cu lamaie ("lemon butter sauce")


Pentru sosul de unt cu lamaie:

  • 150gr. unt
  • 3 catei de usturoi taiati marunt
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1/2 pahar vin alb sec
  • zeama de la o lamaie
  • sare & piper

Se condimenteaza pieptii de pui, se stropesc cu putin ulei de masline si se prajesc intr-o tigaie pentru gratar.Intre timp sa prepara sosul. Intr-o cratita mica cu o lingura de unt se caleste ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand incep sa se inmoaie si devin transparente se adauga vinul si sucul de la o lamaie si se sareaza si pipereaza dupa plac.Dupa ce sosul a scazut la jumatate se reduce focul si se adauaga treptat restul de unt amestecand cu grija pemitand untului sa se topeasca usor si sa devina cremos.Se toaca rosiile uscate si busuiocul si se adauga in sos. Se amesteca cu grija la foc mic, fara sa se lase sa dea in clocot, pentru ca altfel sosul se taie.Cand puiul s-a rumenit bine pe ambele parti se pun deasupra feliile de branza de capra si se mai lasa pe foc, fara sa se intoarca doar atat cat branza incepe sa se topeasca usor.Cand branza incepe sa se topeasca se transfera bucatile de pui intr-o farfurie si se toarmna sosul deasupra. Se serveste cald cu spaghete.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Chicken Bryan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Ciorba din pipote de curcan
Sarmale fara carne
Pasca cu branza dulce
Sesame Chicken
Prajitura cu tofu si ciocolata
Prajitura  cu mac
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Pateuri rapide
Gratin de broccoli si conopida
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Parmigiana di zucchine
Cornuri cu unt
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Ardei umpluti
Salata de ton cu ardei gras