Chicken Bryan

Chicken Bryan

Chicken_Bryan_1

 

INGREDIENTE:

  • 4 bucati piept de pui dezosat
  • sare & piper
  • ulei de masline
  • 4 felii branza de capra
  • 4-5 felii rosii uscate (sundried tomatoes)
  • 1 lingura busuioc verde tocat marunt
  • sos de unt cu lamaie ("lemon butter sauce")


Pentru sosul de unt cu lamaie:

  • 150gr. unt
  • 3 catei de usturoi taiati marunt
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1/2 pahar vin alb sec
  • zeama de la o lamaie
  • sare & piper

Se condimenteaza pieptii de pui, se stropesc cu putin ulei de masline si se prajesc intr-o tigaie pentru gratar.Intre timp sa prepara sosul. Intr-o cratita mica cu o lingura de unt se caleste ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand incep sa se inmoaie si devin transparente se adauga vinul si sucul de la o lamaie si se sareaza si pipereaza dupa plac.Dupa ce sosul a scazut la jumatate se reduce focul si se adauaga treptat restul de unt amestecand cu grija pemitand untului sa se topeasca usor si sa devina cremos.Se toaca rosiile uscate si busuiocul si se adauga in sos. Se amesteca cu grija la foc mic, fara sa se lase sa dea in clocot, pentru ca altfel sosul se taie.Cand puiul s-a rumenit bine pe ambele parti se pun deasupra feliile de branza de capra si se mai lasa pe foc, fara sa se intoarca doar atat cat branza incepe sa se topeasca usor.Cand branza incepe sa se topeasca se transfera bucatile de pui intr-o farfurie si se toarmna sosul deasupra. Se serveste cald cu spaghete.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Chicken Bryan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Crenvursti in aluat
Tarta cu crema de branza si zmeura
Ardei umpluti
Butternut umplut
Chiftele din legume
Placinta  cu pui, spanac si branza
Chiftelute de urda in sos de rosii
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Pachetele cu porumb si branza
Chiftelute de carne
Tort de portocale
Spaghetti Carbonara
Somon la gratar
Biscuiti cu Nutella
Tagliatelle a La-Chef-A