Chicken Bryan

Chicken Bryan

Chicken_Bryan_1

 

INGREDIENTE:

  • 4 bucati piept de pui dezosat
  • sare & piper
  • ulei de masline
  • 4 felii branza de capra
  • 4-5 felii rosii uscate (sundried tomatoes)
  • 1 lingura busuioc verde tocat marunt
  • sos de unt cu lamaie ("lemon butter sauce")


Pentru sosul de unt cu lamaie:

  • 150gr. unt
  • 3 catei de usturoi taiati marunt
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1/2 pahar vin alb sec
  • zeama de la o lamaie
  • sare & piper

Se condimenteaza pieptii de pui, se stropesc cu putin ulei de masline si se prajesc intr-o tigaie pentru gratar.Intre timp sa prepara sosul. Intr-o cratita mica cu o lingura de unt se caleste ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand incep sa se inmoaie si devin transparente se adauga vinul si sucul de la o lamaie si se sareaza si pipereaza dupa plac.Dupa ce sosul a scazut la jumatate se reduce focul si se adauaga treptat restul de unt amestecand cu grija pemitand untului sa se topeasca usor si sa devina cremos.Se toaca rosiile uscate si busuiocul si se adauga in sos. Se amesteca cu grija la foc mic, fara sa se lase sa dea in clocot, pentru ca altfel sosul se taie.Cand puiul s-a rumenit bine pe ambele parti se pun deasupra feliile de branza de capra si se mai lasa pe foc, fara sa se intoarca doar atat cat branza incepe sa se topeasca usor.Cand branza incepe sa se topeasca se transfera bucatile de pui intr-o farfurie si se toarmna sosul deasupra. Se serveste cald cu spaghete.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Chicken Bryan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Polos
Spirale cu Nutella
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Salata
Islere
Supa crema de ciuperci
Prajitura de ciocolata
Piept de pui afumat
Cranberry Muffins
Medalion de vinete
Aripioare prajite in crusta
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Ciorba de praz cu zeama de varza
Tamagoyaki
Tiramisu