Ciocanele de pui cu varza

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Ciocanele de pui cu varza

Ciocanele de pui cu varza

Pui_cu_varza_6

Ingrediente:

  • 15 ciocanele de pui
  • 1 ardei gras rosu,tocat grob
  • 1 ceapa,tocata grob
  • 1 cana apa
  • 3 linguri marar,tocat
  • 250 ml piure de rosii
  • 350 ml vin alb
  • 1 varza,taiata fidelute
  • sare
  • piper
  • condimente
  • 4-5 linguri ulei


Mod de preparare:


Prajim ciocanelele scurt in ceva ulei.Adaugam ceapa si ardeiul,mai lasam scurt la prajit,dupa care stingem cu vin.Lasam sa fiarba cinci minute.Condimentam bine ciocanelele,saram si piperam dupa gust. Deasupra adaugam varza taiata fidelute.Presaram mararul,turnam apa,piureul de rosii,si lasam la fiert pe foc mic(sau dam oala in cuptor) pina e varza fiarta.


 

Adauga comentariu la reteta - Ciocanele de pui cu varza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Paine rasucita cu crema de branza
Ciorba de rosii II
Pui la cuptor
Brownies cu miere si seminte
Polos
Pui cu legume de primavara
Chiftelute din orez
Pateuri
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Varza rosie cu mar
Faguri cu forma
Batoane de cereale
Salata de vara cu mozzarella
Vegeta de casa