Ciocanele de pui cu varza

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Ciocanele de pui cu varza

Ciocanele de pui cu varza

Pui_cu_varza_6

Ingrediente:

  • 15 ciocanele de pui
  • 1 ardei gras rosu,tocat grob
  • 1 ceapa,tocata grob
  • 1 cana apa
  • 3 linguri marar,tocat
  • 250 ml piure de rosii
  • 350 ml vin alb
  • 1 varza,taiata fidelute
  • sare
  • piper
  • condimente
  • 4-5 linguri ulei


Mod de preparare:


Prajim ciocanelele scurt in ceva ulei.Adaugam ceapa si ardeiul,mai lasam scurt la prajit,dupa care stingem cu vin.Lasam sa fiarba cinci minute.Condimentam bine ciocanelele,saram si piperam dupa gust. Deasupra adaugam varza taiata fidelute.Presaram mararul,turnam apa,piureul de rosii,si lasam la fiert pe foc mic(sau dam oala in cuptor) pina e varza fiarta.


 

Adauga comentariu la reteta - Ciocanele de pui cu varza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de pui
Mancarica de gulas
Supa de pasare cu fructe goji
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Mincarica de pipote
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Fursecuri simple
Salata Manager
Melcisori de pizza
Chocolate Gugelhupf
Pasca cu ciocolata
Turta dulce din piscoturi
Chutney de prune
Cirnati cu fenel
Prajitura cu visine si ciocolata