Ciocanele de pui cu varza

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Ciocanele de pui cu varza

Ciocanele de pui cu varza

Pui_cu_varza_6

Ingrediente:

  • 15 ciocanele de pui
  • 1 ardei gras rosu,tocat grob
  • 1 ceapa,tocata grob
  • 1 cana apa
  • 3 linguri marar,tocat
  • 250 ml piure de rosii
  • 350 ml vin alb
  • 1 varza,taiata fidelute
  • sare
  • piper
  • condimente
  • 4-5 linguri ulei


Mod de preparare:


Prajim ciocanelele scurt in ceva ulei.Adaugam ceapa si ardeiul,mai lasam scurt la prajit,dupa care stingem cu vin.Lasam sa fiarba cinci minute.Condimentam bine ciocanelele,saram si piperam dupa gust. Deasupra adaugam varza taiata fidelute.Presaram mararul,turnam apa,piureul de rosii,si lasam la fiert pe foc mic(sau dam oala in cuptor) pina e varza fiarta.


 

Adauga comentariu la reteta - Ciocanele de pui cu varza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de rubarba
Piept de pui simplissime
Rata la cuptor
Tropical salad with coconut shrimps
Drob de miel
Rulada de pui intreg
Spirale cu Nutella
Friptura de miel in slowcooker
Ciorbita de pui si fasolica verde
Ciorba de miel
Cheesecake cu rosii si busuioc
Salam de caracatita
Manti
Supa de rosii
Tort cu cafea si gem de zmeura