Ficatei cu ceapa, vin si marar

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Ficatei cu ceapa, vin si marar

Ficatei cu ceapa, vin si marar

Attached Image


-Ficatei cu ceapa-

  • 500 g ficatei de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura mica marar
  • 100-150 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei


Taiem ceapa rondele mai grosolane, pe care le prajim usor in ceva ulei.

Attached Image

Cind ceapa devine putin transparenta, adaugam ficateii,si amestecam bine.

Attached Image

Dupa 3-4 minute la foc iute,ficateii isi vor schimba culoarea.
Adaugam mararul,amestecam mai departe la foc iute aproximativ 5-6 minute,

Attached Image

dupa care adaugam si vinul.Continuam sa amestecam la foc iute, pina vinul se evapora(5-6 minute).Abia acum condimentam cu sare si piper.
Mai invirtim 1-2 minute

Attached Image

Am servit cu mamaliguta.

Attached Image

(Nu condmentati/sarati decit 1-2 minute inainte de a fi gata si nu il lasati pe foc mai mult de 20 de minute..
altfel veti servi un ficat tare si sec)

Ceapa si mararul, sint din productie proprie :P

Adauga comentariu la reteta - Ficatei cu ceapa, vin si marar


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Antricot cu sos de piper verde
Tiramisu
Prajitura cu mere si brinza
Chec cu ficat
Aperitiv in foi de napolitana
Spaghetti Carbonara
Tarta cu crème brûlé
Cupola ninsa cu ciocolata
Sirop de citrice
Tarta sarata din frunze de conopida
Dulceata de rubarba
Rulada de somon afumat
Inghetata de cocos
Baclavale traditionale
Somon afumat pe scandura de cedru