-Ficatei cu ceapa-
- 500 g ficatei de pui
- 1 legatura ceapa verde
- 1 legatura mica marar
- 100-150 ml vin alb
- sare
- piper
- ulei
Taiem ceapa rondele mai grosolane, pe care le prajim usor in ceva ulei.
Cind ceapa devine putin transparenta, adaugam ficateii,si amestecam bine.
Dupa 3-4 minute la foc iute,ficateii isi vor schimba culoarea.
Adaugam mararul,amestecam mai departe la foc iute aproximativ 5-6 minute,
dupa care adaugam si vinul.Continuam sa amestecam la foc iute, pina vinul se evapora(5-6 minute).Abia acum condimentam cu sare si piper.
Mai invirtim 1-2 minute
Am servit cu mamaliguta.
(Nu condmentati/sarati decit 1-2 minute inainte de a fi gata si nu il lasati pe foc mai mult de 20 de minute..
altfel veti servi un ficat tare si sec)
Ceapa si mararul, sint din productie proprie :P
< Anterior | Urmator > |
---|