Ficatei cu ceapa, vin si marar

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Ficatei cu ceapa, vin si marar

Ficatei cu ceapa, vin si marar

Attached Image


-Ficatei cu ceapa-

  • 500 g ficatei de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura mica marar
  • 100-150 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei


Taiem ceapa rondele mai grosolane, pe care le prajim usor in ceva ulei.

Attached Image

Cind ceapa devine putin transparenta, adaugam ficateii,si amestecam bine.

Attached Image

Dupa 3-4 minute la foc iute,ficateii isi vor schimba culoarea.
Adaugam mararul,amestecam mai departe la foc iute aproximativ 5-6 minute,

Attached Image

dupa care adaugam si vinul.Continuam sa amestecam la foc iute, pina vinul se evapora(5-6 minute).Abia acum condimentam cu sare si piper.
Mai invirtim 1-2 minute

Attached Image

Am servit cu mamaliguta.

Attached Image

(Nu condmentati/sarati decit 1-2 minute inainte de a fi gata si nu il lasati pe foc mai mult de 20 de minute..
altfel veti servi un ficat tare si sec)

Ceapa si mararul, sint din productie proprie :P

Adauga comentariu la reteta - Ficatei cu ceapa, vin si marar


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de somon afumat
Caracatita in ulei
Kisir -  salata de griu
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Tiramisu de capsuni si cocos
Fursecuri simple
Tarta sarata din frunze de conopida
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Pateuri umplute cu sunca
Prajitura Latte Macchiato
Aripi de curcan tandoori
Cocktail-Totally Green
Tagliatelle cu ciuperci
Ardei umpluti
Quark-brinza cremoasa acrisoara