Friptura de vitel in ulei

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Friptura de vitel in ulei

Friptura de vitel in ulei

O friptura frageda si moale, foarte gustoasa, fiarta la foc mic si timp lung in ulei de masline.

01

Ingrediente:

  • o bucata de carne de vitel de 1,2 kg
  • 300 ml ulei de masline extravirgin
  • sucul de la o lamiie 
  • sare

Se freaca bine carnea pe toate partile cu sare si se aseaza intr-o oala cu fund gros

02

Se sigileaza oala cu o bucata de hirtie de copt, apoi se aseaza capacul si o greutate deasupra lui ca sa nu permita iesirea vaporilor

03

Se fierbe mereu la foc mic timp de 2 ore si jumatate cind se prezinta astfel

04

Se taie felii (cind e rece feliile se taie mai usor)

05

Se aseaza deasupra sosul, se incalzeste si se serveste

06


Adauga comentariu la reteta - Friptura de vitel in ulei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Placinta  cu pui, spanac si branza
Somon la cuptor cu sos alb
Tort Krantz
Supa de pui - rapida
Salata de sfecla rosie cu pui
Oua umplute
Pate Brisee
Gugelhupf cu marmelada
Tort cu mere si nuci
Tarte Flambée
Friptura de curcan cu mere
Paine cu orez
Pogacele cu jumeri
Tort din alune de copac
Aripi de curcan tandoori