Friptura de vitel in ulei

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Friptura de vitel in ulei

Friptura de vitel in ulei

O friptura frageda si moale, foarte gustoasa, fiarta la foc mic si timp lung in ulei de masline.

01

Ingrediente:

  • o bucata de carne de vitel de 1,2 kg
  • 300 ml ulei de masline extravirgin
  • sucul de la o lamiie 
  • sare

Se freaca bine carnea pe toate partile cu sare si se aseaza intr-o oala cu fund gros

02

Se sigileaza oala cu o bucata de hirtie de copt, apoi se aseaza capacul si o greutate deasupra lui ca sa nu permita iesirea vaporilor

03

Se fierbe mereu la foc mic timp de 2 ore si jumatate cind se prezinta astfel

04

Se taie felii (cind e rece feliile se taie mai usor)

05

Se aseaza deasupra sosul, se incalzeste si se serveste

06


Adauga comentariu la reteta - Friptura de vitel in ulei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulouri din piept de pui
Saltimbocca alla romana
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Inghetata de nectarine si caise
Cartofi cu conopida si branza
Prajitura cu visine si ciocolata
Cranberry Muffins
Baton de vanilie
Supa-crema de broccoli
Pui umplut cu telina si morcovi
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Tarta cu crème brûlé
Prajitura Lia
Sesame Chicken
Chec aperitiv,stelute si braduti