Friptura de vitel in ulei

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Friptura de vitel in ulei

Friptura de vitel in ulei

O friptura frageda si moale, foarte gustoasa, fiarta la foc mic si timp lung in ulei de masline.

01

Ingrediente:

  • o bucata de carne de vitel de 1,2 kg
  • 300 ml ulei de masline extravirgin
  • sucul de la o lamiie 
  • sare

Se freaca bine carnea pe toate partile cu sare si se aseaza intr-o oala cu fund gros

02

Se sigileaza oala cu o bucata de hirtie de copt, apoi se aseaza capacul si o greutate deasupra lui ca sa nu permita iesirea vaporilor

03

Se fierbe mereu la foc mic timp de 2 ore si jumatate cind se prezinta astfel

04

Se taie felii (cind e rece feliile se taie mai usor)

05

Se aseaza deasupra sosul, se incalzeste si se serveste

06


Adauga comentariu la reteta - Friptura de vitel in ulei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Baton de vanilie
Friptura de mistret
Crema de zahar ars
Cozonac cu mac si alune de padure
Chutney de prune si ardei
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Quinoa cu legume
Aperitiv in foi de napolitana
Painici cu busuioc
Pateu din ficatei de pui
Muffins cu dovleac(Butternut)
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Supa Imperiala
Ciorba din pipote de curcan
Fettuccine cu ton si rosii